• Worstenbroodactie VV Gilze vrijdag 12 en zaterdag 13 februari 2021

  • Net voor carnaval vindt de Worstenbroodactie van VV Gilze plaats. In 2021 is dit op vrijdag 12 februari en zaterdag 13 februari. Op vrijdag (voornamelijk buitengebied Gilze) en zaterdag (binnen de bebouwde kom) komen de leden van V.V. Gilze weer bij u aan de deur met het ovenheerlijk worstenbrood van bakkerij Ad Spapens en u weet het…. “Worstenbrood van Ad Spapens eet je niet, daar SMUL je van!” 

    Net zoals voorgaande jaren, zal er op vrijdagmiddag en zaterdag naast de winkel van Bakkerij Spapens in Gilze een marktkraam staan waar u ook worstenbrood kunt kopen! Met gezellige muziek en een glaasje Schrobbelèr erbij. En de opbrengst van de verkoop in die kraam, is natuurlijk ook voor V.V. Gilze.

    Nieuw dit jaar is de verkoopkraam bij de Jumbo in Gilze. Overal komt u ons tegen. Ook deze opbrengst is voor V.V. Gilze.

    Alle kopers, lopers, medewerkers, sponsoren, organisatie, kortom iedereen die van deze actie elk jaar weer een succes weet te maken, BEDANKT! Want zonder jullie zijn we nergens. SAMEN ZIJN WE VV GILZE!!