• UITSLAG WORSTENBROOD LOTERIJ AKTIE 2021

• De VV Gilze Worstenbroodactie die jaarlijks in het carnavalsweekend wordt gehouden ligt  alweer achter ons. Bij aankoop van een zak van 10 worstenbroodjes kreeg iedere koper een gratis lot voor de jubileum loterij van VV Gilze.  Immers, wie jarig is, trakteert!

Alle prijswinnaars hebben zich inmiddels gemeld. De bijbehorende cheques zijn uitgereikt door VV Gilze voorzitter Aimé Cruijsbergs.

Iedereen die VV Gilze heeft gesteund door deelname aan deze geslaagde worstenbroodactie, nogmaals van harte bedankt voor jullie steun. De worstenbroodactie 2021 is hiermee officieel afgesloten. Graag tot volgend jaar.

• UT KON ALLE KAANTE OP........

• Inmiddels een jarenlange traditie in Gilze. Ooit opgestart door de supportersvereniging en toen deze ophield te bestaan, overgenomen door de club. De Ad Spapens worstenbroodactie van VV Gilze. In het weekend voor carnaval gingen tientallen vrijwilligers, 2 dagen lang deur aan deur om heel Gils van worstenbrood te voorzien. Eigenlijk 3 dagen, op donderdag werd ook nog langs de bedrijven op het industrieterrein gereden om warm worstenbrood af te leveren tijdens de koffiepauzes.

Maar Corona heeft ons nog steeds in de tang. Zoveel vrijwilligers in één weekend bij elkaar? Liever niet. Persoonlijk contact? Zo min mogelijk graag. Dus werd besloten om de worstenbroodjes dit jaar online te laten bestellen en thuis te laten bezorgen. En mensen die geen internet hebben? Die konden bij een kraam terecht bij JUMBO of Spapens om ze zelf te kopen.

Een goed idee? De één was sceptisch en voorzag een uitstervende traditie. De ander was laaiend enthousiast en zag volop kansen. Bakker Spapens had voorzichtig gebakken, om te voorkomen dat bij een tegenvallende omzet, de deur van zijn vriezer niet meer dicht kon. Kortom, UT KON ALLE KAANTE OP!

Maar niets bleek minder waar! De internetverkoop bleek een schot in de roos. Dagelijks stroomde de mailbox vol met worstenbroodbestellingen. En de kramen voor de Gilse supermarkten waren zaterdagmiddag al kort na het middaguur ver uitverkocht. Om de Gilse mees niet teleur te stellen, besloot de bakker nog bij te gaan maken. Al wie zaterdagmiddag leek mis te grijpen, mocht zijn naam en adres opgeven en werd beloofd de volgende dag, zondag dus, alsnog een ovenverse bestelling thuisbezorgd te krijgen.

Wie overigens dit jaar een zak van 10 worstenbroodjes kocht, kreeg als extra ook een heuse 100 jaar VV GILZE jubileumpin. En alsof dat nog niet genoeg was, ook nog een gratis lot voor de loterij. Een loterij waarbij men prijzen kan winnen van maar liefst 411, 211 en 111 euro. De trekking is op woensdag 17 februari door notaris Thielen uit Bavel. De uitslag maken wij bekend via de website van VV GILZE en social media kanalen.

Tenslotte nog een dankwoord voor al die mensen die dit weekend VV Gilze hebben gesteund door worstenbrood te kopen. Ad en Jolanda dankjewel voor de ruime gift die op deze manier bij de vereniging is terecht gekomen en jullie gastvrijheid. Enorm bedankt alle vrijwilligers die het ook dit jaar weer mogelijk hebben gemaakt, in het bijzonder zij die de kramen hebben bezet in deze bizarre weersomstandigheden.

Samenvattend, een verrassend, koud, maar succesvol jubileumweekend. En een opbrengst van maar liefst € 3.042,80 voor VV GILZE.

Tot volgend jaar!
    Bestuur VV GILZE