• Wij doen mee aan Rabobank Clubsupport

4 okt 2021 Beheerder
  • Ook dit jaar doen we mee met Rabobank Clubsupport. Stem tussen 4 en 25 oktober op VV Gilze!

Ons doel dit jaar is het plaatsen van teqball tafel. Teqball is een combinatie tussen tafeltennis, voetbal en voetvolley. Het spel wordt gespeeld op een tafel die veel wegheeft van een tafeltennistafel. Verschil is echter dat de teqball tafel rond afloopt. De bedoeling is om al voetballend, zonder dat deze de grond raakt, de bal op de helft van de tegenstander te krijgen.

Wij hopen op zoveel mogelijk stemmen. Wj doen niet alleen een beroep op haar eigen leden maar ook op ouders, familie, vrienden, bekenden en supporters van spelers/speeltsters van VV Gilze. Het is namelijk de bedoeling zoveel mogelijk stemmen binnen te halen voor het door VV Gilze ingebrachte project. Het door Rabobank beschikbare geld (hoe hoog het bedrag is, is afhankelijk van het aantal uitgebrachte stemmen) wordt door VV Gilze namelijk besteed voor het plaatsen van een TEQBALL TAFEL.

- Alleen leden van de Rabobank mogen stemmen
    - Leden vanaf 12 jaar mogen stemmen
    - Elk lid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen.

Hoe werkt de actie?
    Klanten van Rabobank de Zuidelijke Baronie, die ook lid van de bank zijn krijgen 3 stemmen ter beschikking, die uitsluitend via een online stemmodule uitgedeeld mogen worden.

Online stemmen via Rabo Telebankieren of Rabo App
    Als je bent ingelogd via Rabo Telebankieren of Rabo App, volg dan deze stappen:
    - ga naar zelf regelen
    - vervolgens klik je op mijn lidmaatschap
    Doorloop je deze stappen goed, dan kun je kiezen voor ClubSupport

Elke stem is geld waard. kunnen wij rekenen op die van jou?