• Werkgroep Pupillenkamp

  Pupillenkamp

  Dit kamp is bedoeld voor alle O7, O8, O9, O11 en O13-pupillen van V.V. Gilze. Zowel de kleinste als de allergrootste pupillen zijn van harte welkom op dit succesvolle kamp. Het Pupillenkamp wordt jaarlijks georganiseerd en ons voetbalcomplex wordt dan omgetoverd in een groot en gezellig tentenkamp. De werkgroep Pupillenkamp zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid en  is al ver voordat het kamp van start gaat bezig met de voorbereidingen.

  Tijdens het Pupillenkamp staat ons gehele voetbalcomplex vanaf vrijdag 18.00u tot en met zondag 16.00u in het teken van het kamp. Een keurkorps aan leiders, begeleiders, bouwers, etc. zorgt er dan vanaf de eerste tot en met de laatste minuut voor, dat het de pupillen aan niets ontbreekt en dat zij vooral veel plezier beleven. Want plezier staat centraal tijdens het Pupillenkamp.

  Een scala aan allerhande spelen passeert de revue op die dagen en kosten de pupillen ook de broodnodige energie. Zijn de meeste pupillen tijdens de eerste nacht nog laat wakker, de tweede nacht vallen ze doorgaans als een blok in slaap.
  De keukenploeg zorgt op al die dagen voor uitstekende  ontbijten, lunches en warme maaltijden, en ook tussendoor wordt er gezorgd voor een natje en een droogje. Kortom, een geweldig leuk evenement dat je niet wilt missen.
  In 2019 vindt het Pupillenkamp plaats op 21, 22 en 23 juni.

  Werkgroep Pupillenkamp
  De werkgroep  Pupillenkamp had in het seizoen 2018/2019de 26e editie van dit succesvolle kamp voor O13, O11, O9, O8, O7-pupillen. Aanspreekpunten zijn Bart Lambregts en Kevin Aarts (pupillenkamp@vvgilze.nl)

  De werkgroep bestaat uit de volgende personen:
  - Bart Lambregts
  - Nikki Dikmans
  - Kevin Aarts (voorzitter)
  - Adriaan de Vet
  - Marjolein van der Velden
  - Paul van Gestel
  - Jeroen van Veen
  - Peter Doorakkers
  - Fonny Tuijtelaars
  - Paul van Engelen