• Werkgroep Pupillenkamp

  Pupillenkamp

  Het kamp is bedoeld voor alle O7, O8, O9, O11 en O13-pupillen van V.V. Gilze. Zowel de kleinste als de allergrootste pupillen zijn van harte welkom op dit succesvolle kamp. Het Pupillenkamp wordt jaarlijks georganiseerd en ons voetbalcomplex wordt dan omgetoverd in een groot en gezellig tentenkamp. 

  Tijdens het Pupillenkamp staat ons gehele voetbalcomplex vanaf vrijdag 18.00u tot en met zondag 16.00u in het teken van het kamp. Een keurkorps aan leiders, begeleiders, bouwers, etc. zorgt er dan vanaf de eerste tot en met de laatste minuut voor, dat het de pupillen aan niets ontbreekt en dat zij vooral veel plezier beleven. Want plezier staat centraal tijdens het Pupillenkamp.

  Een scala aan allerhande spelen passeert de revue op die dagen en kosten de pupillen ook de broodnodige energie. Zijn de meeste pupillen tijdens de eerste nacht nog laat wakker, de tweede nacht vallen ze doorgaans als een blok in slaap.
  De keukenploeg zorgt op al die dagen voor uitstekende  ontbijten, lunches en warme maaltijden, en ook tussendoor wordt er gezorgd voor een natje en een droogje. Kortom, een geweldig leuk evenement dat je niet wilt missen.

  Maar helaas, ook hierin gooit corona roet in het eten: in 2020 en 2021 ging het V.V. Gilze Pupillenkamp niet door
  Helaas brak het coronavirus uit dat voor consequenties zorgt. Wij hebben daarom besloten dat de 27ste editie van het V.V. Gilze Pupillenkamp niet doorgaat. Er is nog veel onduidelijkheid over hoe het voetbal nu verder gaat en wanneer er gespeeld gaat worden. Wij vinden het natuurlijk hartstikke jammer. Wij hopen in 2022 met een alternatief te komen om ervoor te zorgen dat er toch nog een kampervaring is voor de jeugd.