• Veel spelers en ouders hebben zich de laatste week al eens afgevraagd waarvoor de werkzaamheden zijn die nu achter het clubgebouw plaatsvinden.
    We willen graag helderheid hierover geven: hier komt een teqball-tafel ! En niet onbelangrijk, dit wordt gerealiseerd mede dankzij de opbrengst van Rabo Club support aktie van 2021 en de Grote Clubactie van 2022!

Sommigen weten wat teqball betekent, maar ongetwijfeld zijn er juist meer mensen die niet weten wat dit inhoudt.

Teqball wordt gespeeld op een soort tennistafel, maar dan een “kromme” tafel;

Teqball is een nieuwe sport voor het verbeteren van je voetbalskills. Een leuk en toegankelijk voetbalspel. Teqball is een nieuwe sport en trainingsmethode voor het verbeteren van je techniek, balaanname, coördinatie, uithoudingsvermogen, balgevoel en concentratie. In maximaal 3 balcontacten speel je bal terug naar de helft van je tegenstander. Teqball is geschikt voor jong en oud.

Overigens, kun je de tafel met diverse spelvarianten gebruiken, zoals dit ook te zien is in het filmpje: Klik op de foto hieronder!