• VV Gilze zoekt: Hoofdtrainer/coach Vrouwen 1 Gilze, 2de klasse C

3 mei 2024 Beheerder
  • Hoofdtrainer/coach Vrouwen 1 Gilze, 2de klasse C

VV Gilze zoekt voor het seizoen 2024-2025 een enthousiaste hoofdtrainer voor vrouwen 1, uitkomende in de 2de klasse-C. Ben jij diegene die ons vrouwenvoetbal op dit niveau kan continueren of verbeteren, solliciteer dan met CV en motiveringsbrief.

Profiel:

• Een enthousiaste trainer met ervaring als (hoofd) trainer bij Dames team.

• Een trainer die oog heeft voor de individuele speler, maar ook voor het groepsproces.

• Een trainer die oog heeft voor het verenigingsbelang en andere vrouwen- en meisjes jeugd teams.

• Beschikkend over de juiste diploma’s (TC II, UEFA-B of TC III, UEFA-C) is een pré maar geen must

• Goede communicatieve eigenschappen met proactieve houding en uitstraling naar (jeugd)speelsters.

• Een trainer die over vaardigheden beschikt om vrouwen 1 en overig technisch betrokkenen als hecht team te laten opereren, zowel binnen als buiten het veld.

Taken:

• Geeft training aan Dames 1 selectie op dinsdag- en donderdagavond

• Geeft advies en werkt samen met de trainer van Dames 2 (uitkomend in 5de klasse)

• Rapporteert aan de technische commissie

Wij bieden:

• Betrokken no-nonsense vereniging met dorps karakter die haar vrouwen en meisjes afdeling verder wil verbeteren
    • Positieve cultuur binnen de vereniging t.a.v. vrouwenvoetbal met regionale uitstraling
    • Marktconforme vergoeding

Heb je interesse stuur dan jouw sportieve CV op naar Rene Clemens via email technischezaken@vvgilze.nl