• Update: aanleg pannaveld en nieuwe speeltuin

  26 mrt 2020 Beheerder
 • Update 26 maart 2020:

  Vandaag en morgen gaat Hoveniersbedrijf van Hoek aan de slag met het uitgraven van het pannaveld. Ook stellen ze de bekisting, leggen ze matten en wordt het beton gestort. Hieronder zijn ze bezig met de nieuwe werkzaamheden.

 • Update 21 maart 2020: 

  Vandaag legde Hoveniersbedrijf van Hoek alle tegels voor de uitbreiding van het terras naast de nieuwe speeltuin. Volgende week wordt het pannaveld uitgegraven en wordt de vloer gestort. De kooi komt iets later vanwege vertraging bij het bedrijf dat één en ander moet gaan verzinken. 

  Voor de nieuwe foto's zie hieronder.

 • Update dinsdag 17 maart 2020:
  Gisteren en vandaag werd er door de onderhoudsploeg hard gewerkt om het isolatiemateriaal weer terug te plaatsen. Dit was eerder op enkele plaatsen verwijderd om de dakbedekking te kunnen dichten waar eerder verhogingen stonden van de oude terrasafscheiding.
  Morgen gaan de tegels terug...
   
  Zie nieuwe foto’s hieronder. Voor een volledig overzicht van de foto's ga naar de fotogalerij klik hier.
  Tot de volgende update...
 • Update vrijdag 13 maart 2020:
   
  Vandaag zijn ze begonnen met het wegsnijden van het dakleer bij de muurtjes. Muurtjes verplaatsen om het terras uit te breiden en Sebregts komt dit gelijk weer met nieuw dakleer dichtmaken.

  Ook vandaag hadden we weer iets lekkers bij de koffie. Een lekkere warme appelflap van HALLO JUMBO HAPERS, bedankt!
 • Update donderdag 12 maart 
   
  Dag 1 zit erop, er is hard gewerkt en veel gedaan door Van Hoek Hoveniers en de onderhoudsploeg van VVGILZE. Al het groen is verwijderd en er zijn enkele vrachtwagens zwarte grond afgegraven en meteen afgevoerd. Uiteraard was er lekker warm worstenbrood van Ad Spapens bij de koffie. Bedankt bakker!
   
  Gelukkig heeft het weer (zonnig en vooral droog) vandaag mee gezeten. 
 • Update: maandag 9 maart

  Op maandag 9 maart zal er gestart worden met voorbereidingen ten behoeve van de aanleg van een pannaveld en de nieuwe speeltuin.

  Op de huidige locatie van het oude speeltoestel, op de groenstrook achter de kantine, wordt een pannaveld van 6 x 10 meter gerealiseerd.
  Tegelijkertijd wordt er, bovenop de kleedkamers, naast het terras, een nieuwe speeltuin gecreëerd en wordt het huidige terras verlengd en aangekleed met bomen.

  Met de aanleg van het pannaveld willen wij als VV Gilze de jeugd een extra mogelijkheid bieden om gezellig samen in beweging te kunnen zijn. De aanleg van een nieuwe speeltuin vinden wij noodzakelijk omdat er met grote regelmaat kleine broertjes, zusjes en kinderen van voetballers meekomen naar ons sportpark en wij die een veilige en aantrekkelijke ruimte willen bieden om te kunnen spelen. De keuze om deze speeltuin aansluitend aan het terras te plaatsen is gemaakt omdat de kinderen op deze manier, zowel vanaf het terras als vanuit de kantine, goed in het zicht van de ouders kunnen blijven en vice versa.

  De aanleg van het pannaveld en de nieuwe speeltuin worden mogelijk gemaakt door bijdragen vanuit de Gemeente Gilze en Rijen, Rabobank Club support en VV Gilze. De uitvoerende werkzaamheden zullen worden gedaan door van Hoek Hoveniers in samenwerking met onze eigen onderhoudsploeg. De firma Arkema levert het speeltoestel en het hekwerk van het pannaveld komt van LasPeijs uit Gilze.

  Bij de start van voorbereidingen zullen er rondom het gehele bouwterrein bouwhekken (met dank aan Bouwbedrijf Vermeulen) geplaats worden ten behoeve van uw en onze veiligheid. Een vriendelijk verzoek aan u en uw kinderen, om tijdens de bouwperiode deze ruimte binnen de hekken, niet te betreden. Toch betreden is op eigen risico.

  De geplande opleverdatum is het weekend van 11-12 april (Paasweekend)

  Uiteraard zullen wij de voortgang van dit project nauwlettend volgen en ondersteund door foto's een wekelijkse update geven via onze website. Hiervoor hebben wij een speciale pagina aangemaakt in de fotogalerij van VV Gilze (klik hier).

  Namens het projectteam
  Pannaveld/Speeltuin