• Update: aanleg pannaveld en nieuwe speeltuin

  6 jun 2020 Beheerder
 • Update 6 juni 2020:

  De nieuwe speeltuin bij VV Gilze is klaar. Ook het terras is uitgebreid. Wat is het gaaf geworden. Wij bedanken iedereen die heeft meegeholpen aan het realiseren van de speeltuin. Wat zullen hier straks veel kinderen lekker gaan spelen. Hieronder een foto van het eindresultaat.

 • Update 26 mei 2020:

  We zijn weer een stap verder met de nieuwe speeltuin. Vandaag is er zand geleverd en aangebracht bij de speeltuin. Dit is voor de ondergrond van de speeltuin. Wij willen dat kinderen straks veilig kunnen spelen. Dus zorgen we ook voor een veilige en zachte ondergrond. De volgende stap is het aanbrengen van valdemping. Vervolgens wordt het kunstgras gelegd bij de speeltuin. We verwachten dat dit volgende week gaat gebeuren. Ook gaan ze dan waarschijnlijk verder met het pannaveld. Uiteraard zijn er ook nu weer foto's.

 • Update 6 mei 2020:

  Vandaag is weer verder gewerkt aan de speeltuin. Het spelen moet straks wel veilig kunnen gebeuren. Daarom is er vandaag een hekwerk rondom de speeltuin geplaatst. Waarschijnlijk wordt eind van de week het zand erin gebracht. Daarna is het nog afwerken met kunstgras. 

 • Update 30 april 2020:

  Na enige tijd stilgelegen te hebben, is afgelopen week het werk aan de speeltuin weer hervat. Dinsdag en woensdag is door Arkema speelvoorzieningen het nieuwe speeltoestel geplaatst. In heuse VVGILZE kleuren, zwart, wit en rood. 

  Vandaag is door de onderhoudsploeg het isolatiemateriaal weer terug geplaatst. 

  Woensdag 6 mei zal het hekwerk om speeltuin worden geplaatst, waarna op donderdag 7 mei het zand op de speeltuin wordt gestort. Op een nog nader te bepalen tijdstip zal hier kunstgras over worden gelegd. 

  Het hekwerk van het pannaveld zal naar verwachting door de verzinker/coater worden geleverd in week 20. Dat betekent dat de onderhoudsploeg vanaf week 21 kan gaan plannen om te plaatsen. 

  Kortom, ondanks de crisis wordt er niet alleen weer voorzichtig door de jeugd getraind, ook de bouwwerkzaamheden gaan weer van start. Een en ander krijgt inmiddels echt gestalte. Zie ook de nieuw bijgevoegde foto’s.  

  Take care en tot de volgende update!

 • Update 26 maart 2020:

  Vandaag en morgen gaat Hoveniersbedrijf van Hoek aan de slag met het uitgraven van het pannaveld. Ook stellen ze de bekisting, leggen ze matten en wordt het beton gestort. Hieronder zijn ze bezig met de nieuwe werkzaamheden.

 • Update 21 maart 2020: 

  Vandaag legde Hoveniersbedrijf van Hoek alle tegels voor de uitbreiding van het terras naast de nieuwe speeltuin. Volgende week wordt het pannaveld uitgegraven en wordt de vloer gestort. De kooi komt iets later vanwege vertraging bij het bedrijf dat één en ander moet gaan verzinken. 

  Voor de nieuwe foto's zie hieronder.

 • Update dinsdag 17 maart 2020:
  Gisteren en vandaag werd er door de onderhoudsploeg hard gewerkt om het isolatiemateriaal weer terug te plaatsen. Dit was eerder op enkele plaatsen verwijderd om de dakbedekking te kunnen dichten waar eerder verhogingen stonden van de oude terrasafscheiding.
  Morgen gaan de tegels terug...
   
  Zie nieuwe foto’s hieronder. Voor een volledig overzicht van de foto's ga naar de fotogalerij klik hier.
  Tot de volgende update...
 • Update vrijdag 13 maart 2020:
   
  Vandaag zijn ze begonnen met het wegsnijden van het dakleer bij de muurtjes. Muurtjes verplaatsen om het terras uit te breiden en Sebregts komt dit gelijk weer met nieuw dakleer dichtmaken.

  Ook vandaag hadden we weer iets lekkers bij de koffie. Een lekkere warme appelflap van HALLO JUMBO HAPERS, bedankt!
 • Update donderdag 12 maart 
   
  Dag 1 zit erop, er is hard gewerkt en veel gedaan door Van Hoek Hoveniers en de onderhoudsploeg van VVGILZE. Al het groen is verwijderd en er zijn enkele vrachtwagens zwarte grond afgegraven en meteen afgevoerd. Uiteraard was er lekker warm worstenbrood van Ad Spapens bij de koffie. Bedankt bakker!
   
  Gelukkig heeft het weer (zonnig en vooral droog) vandaag mee gezeten. 
 • Update: maandag 9 maart

  Op maandag 9 maart zal er gestart worden met voorbereidingen ten behoeve van de aanleg van een pannaveld en de nieuwe speeltuin.

  Op de huidige locatie van het oude speeltoestel, op de groenstrook achter de kantine, wordt een pannaveld van 6 x 10 meter gerealiseerd.
  Tegelijkertijd wordt er, bovenop de kleedkamers, naast het terras, een nieuwe speeltuin gecreëerd en wordt het huidige terras verlengd en aangekleed met bomen.

  Met de aanleg van het pannaveld willen wij als VV Gilze de jeugd een extra mogelijkheid bieden om gezellig samen in beweging te kunnen zijn. De aanleg van een nieuwe speeltuin vinden wij noodzakelijk omdat er met grote regelmaat kleine broertjes, zusjes en kinderen van voetballers meekomen naar ons sportpark en wij die een veilige en aantrekkelijke ruimte willen bieden om te kunnen spelen. De keuze om deze speeltuin aansluitend aan het terras te plaatsen is gemaakt omdat de kinderen op deze manier, zowel vanaf het terras als vanuit de kantine, goed in het zicht van de ouders kunnen blijven en vice versa.

  De aanleg van het pannaveld en de nieuwe speeltuin worden mogelijk gemaakt door bijdragen vanuit de Gemeente Gilze en Rijen, Rabobank Club support en VV Gilze. De uitvoerende werkzaamheden zullen worden gedaan door van Hoek Hoveniers in samenwerking met onze eigen onderhoudsploeg. De firma Arkema levert het speeltoestel en het hekwerk van het pannaveld komt van LasPeijs uit Gilze.

  Bij de start van voorbereidingen zullen er rondom het gehele bouwterrein bouwhekken (met dank aan Bouwbedrijf Vermeulen) geplaats worden ten behoeve van uw en onze veiligheid. Een vriendelijk verzoek aan u en uw kinderen, om tijdens de bouwperiode deze ruimte binnen de hekken, niet te betreden. Toch betreden is op eigen risico.

  De geplande opleverdatum is het weekend van 11-12 april (Paasweekend)

  Uiteraard zullen wij de voortgang van dit project nauwlettend volgen en ondersteund door foto's een wekelijkse update geven via onze website. Hiervoor hebben wij een speciale pagina aangemaakt in de fotogalerij van VV Gilze (klik hier).

  Namens het projectteam
  Pannaveld/Speeltuin