• VV Gilze ontvangt verjaardagscadeau vanuit de lucht

  12 sep 2021 Beheerder
 • Alle ingrediënten voor een geslaagde zondagmiddag waren aanwezig aanwezig bij de eerste thuiswedstrijd van VVGILZE tegen UVV40 uit Ulvenhout. 

  Een strakblauwe hemel met een heerlijke nazomerse zon, een overvolle tribune met enthousiaste supporters en een zee van vlaggen op het sportpark voor een feestelijke uitstraling. 

  Intersport Oosterhout, de leverancier van de nieuwe clubkleding, had voor deze speciale wedstrijd 2 originele eredivisie wedstrijdballen meegenomen. Fysiotherapie Gilze bood ter ere van de 100 jarige verjaardag 3 gevulde verzorgingskoffers aan. 

  Maar het echte spektakel vond plaats tijdens de rust. Met precisie getimed kwamen er exact na het fluitsignaal van de scheidsrechter twee heuse parachutisten naar beneden. Beiden waren gekleed in het nieuwe wedstrijdtenue van het 100 jarige VVGILZE. Nummer 1 in een wit thuistenue en nummer 2 in een zwart uittenue. Kort na elkaar landden zij, onder luid applaus, op de middenstip van het hoofdveld. 

  Daarna verschenen vanuit de spelerstunnel een aantal jeugdleden, ook in nieuwe kledij gehuld, die vervolgens met een jubileumvlag zwaaiende, een erehaag maakten voor de selectiespelers van Gilze. Deze keerden inmiddels terug vanuit de kleedkamer en ook zij speelden de 2e helft in het nieuwe jubileumtenue. 

  De kers op de taart was bovendien als einduitslag ook nog een 3-1 op het scorebord. Een mooiere verjaardag kon VVGILZE zich niet wensen.

  Voor foto's van de wedstrijd klik hier.

  Voor foto's van de onthulling van het wedstrijdshirt klik hier.