• VV Gilze gastheer voor beslissingswedstrijd 2e klasse !

10 jun 2024 Beheerder
  • Op zondag 16 juni wordt op ons sportpark de finale (beslissingswedstrijd) gespeeld tussen vv Bavel en vv GSBW.
    De winnaar van deze wedstrijd speelt komend seizoen in de 2e klasse en de verliezer in de 3e klasse.
    Er staat dus veel op het spel. Bij gelijke stand volgt een verlenging en zonodig zullen er strafschoppen volgen om een winnaar te kunnen bepalen.

En de "road to the final" was voor beide teams als volgt:

• Bavel won van RKDVC (na verlenging 4-3) en in de 2e wedstrijd van Groen-Wit (2-1)
    • GSBW won in de 1e wedstrijd met 2-1 van HVV '24 en daarna met 3-2 van Geldrop

En het belooft een bijzonder aantrekkelijke wedstrijd te worden, een leuk kado om vader mee te nemen naar deze wedstrijd.
    Deze begint om 12.00u zodat iedereen daarna de interlandwedstrijd Oranje tegen Polen kan bekijken om 15.00u.

Graag tot zondag, sportpark Verhoven, Ridderstraat 98, Gilze!