• Update maandag 28 september

Met zwaar materieel is maandag 28 september de betonnen trap geplaatst door de mannen van Van Hoek Hoveniers. Dinsdag 29 september wordt de trap aangeaard en wordt het pad naar de weg gerealiseerd. Las Peijs tekent voor de trapleuningen die zsm geplaatst zullen worden.

Zolang de leuningen niet geplaatst zijn is het betreden van de trap VERBODEN! De vereniging en het bestuur zijn niet aansprakelijk voor onverhoopte incidenten/ongelukken als gevolg van overtreding van bovenstaand verbod.

Bestuur V.V. Gilze

• Na de nieuwe speeltuin en het pannaveld is nu begonnen met de voorbereidende werkzaamheden voor het plaatsen van een betonnen trap aan de achterzijde van de kantine. Supporters bij de wedstrijden op de velden 3 en 4 hoeven straks niet meer om te lopen, maar kunnen via een eigen trap naar het terras bij de kantine.

De trap wordt geleverd door De Jong Beton uit Alphen/Chaam en geplaatst door Van Hoek Hoverniers. LasPeijs maakt de trapleuningen.