• Vacature Hoofdtrainer JO15-1 seizoen 2020-2021

18 jan 2020 Beheerder
  • VV Gilze is een zondagsclub in Noord-Brabant (1e elftal momenteel in 3e klasse) die zich kenmerkt door een gezellige dorpssfeer en beschikt over een uitstekende accommodatie. Deze goede randvoorwaarden zorgen voor de juiste omstandigheden om spelers te ontwikkelen en samen tot een succesvol seizoen te komen.

VV Gilze heeft al enkele jaren uitstekende selecties gehad in de jeugd en speelt al jaren stabiel eerste klasse met haar hoogste (jeugd)selectieteams. De JO15-1 speelt momenteel in de promotiepoule hoofdklasse waarin gespeeld wordt voor een 3e divisie plek in het seizoen 2020-2021.

VV Gilze is op zoek naar een trainer-coach die de verantwoordelijkheid neemt over dit team. De JO15-1 traint 2x per week en heeft opleiden als belangrijkste doel. In overleg met de club wordt er een technische staf samengesteld, waarin de hoofdtrainer zijn inbreng kan geven of wellicht zelf iemand kent om deel uit te maken van de staf.

Functie-eisen en verwachtingen

• Kandidaat heeft ervaring op respectabel niveau in het voetbal (als speler of trainer). Een pre is het bezitten van een diploma juniorentrainer, UEFA C (TC3)
    • 2x per week training verzorgen en de wedstrijd op zaterdag.
    • Training en coaching conform het technisch beleidsplan van de vereniging

• Selectie met potentie
    • Uitstekende accommodatie met drie kunstgrasvelden
    • Trainingsdagen in overleg