• V.V. Gilze bedankt alle vlaggers!

  8 mrt 2021 Beheerder
 • Onze oproep om op 7 en 8 maart te vlaggen voor de 100-jarige VV Gilze is niet onbeantwoord gebleven. Integendeel, een kleine 400 vlaggen sierde vandaag ons dorp. Heuse VV Gilze vlaggen, maar ook blauw-gele Carnavalsvarianten, zwart-gele NAC exemplaren of authentieke driekleuren, soms zelfs met wimpel. Een enkeling had hem zelfs versiert met ballonnen, voetballen, tassen, tenues en zelfs een paar voetbalschoenen werden aan de stok gehesen.

  Het ontroerd ons enorm te zien dat zoveel mensen de VV Gilze een warm hart toedragen. Een verjaardag tijdens Corona is nooit echt leuk, maar dit was voor ons een warm bad. Dank jullie wel hiervoor! En zoals de voorzitter eerder al aangaf, dit feestje gaan we nog vieren!

  We hebben geprobeerd alle vlaggen in en om het dorp op de gevoelige plaat vast te leggen. Maar ongetwijfeld zullen wij enkele exemplaren onbedoeld over het hoofd hebben gezien. Alvast onze oprechte excuses hiervoor.

  Met veel moeite zullen we van al deze vlaggers er 10 uitkiezen die aanstaande zaterdag een verse VV Gilze jubileumtaart zullen ontvangen met daarop hun eigen vlag afgebeeld. De prijswinnaars worden woensdag bekendgemaakt.

  Herken jij jouw vlag? Klik hier om naar alle vlaggers te gaan