• Uitnodiging feestavond Vrijwilligers, Sponsors en Club v 50

21 apr 2022 Beheerder
  • Vorige week zijn per mail de uitnodigingen verstuurd naar vrijwilligers, sponsors en leden club van 50 voor de speciale feestavond op woensdag 25 mei a.s.
    Deze feestavond staat ook in het teken van 100 jaar V.V. Gilze, maar is tegelijkertijd ook de jaarlijkse feestavond om deze belangrijke groep mensen op een bijzondere manier te bedanken.

Het kan zijn dat je de uitnodiging nog niet hebt ontvangen, wellicht omdat jouw mailadres niet bekend is of omdat er in de administratie een verkeerd adres vermeld staat.
    In ieder geval krijgen de personen waarvan geen mailadres bekend is, over enige tijd de papieren uitnodiging in de bus!
    Wil je echter daar niet op wachten, geen probleem, en geef je naam en mailadres door aan William Akkermans, klik hier!
    (william.akkermans@vvgilze.nl)

Met vriendelijke groet,