• Super mooi resultaat worstenbroodactie VV Gilze !

11 feb 2024 Beheerder
  • In de dagen voor de aftrap van het carnavalsfeest in Dringersgat “is ut wir wat geworre”!

Want in die periode organiseert de voetbalvereniging Gilze in samenwerking met hoofdsponsor Ad Spapens Brood en Banket, de jaarlijkse worstenbroodactie.
    Particulieren konden online het worstenbrood bestellen en dat werd op het afgesproken dagdeel gratis thuisbezorgd. Ook bedrijven konden een bestelling plaatsen waarbij als extra service het worstenbrood desgewenst warm op een bepaald tijdstip werd bezorgd.
    En natuurlijk stond VV Gilze in het dorp weer met een verkoopkraam naast de winkel van Ad Spapens (tegenover de ingang van de PLUS supermarkt) en ook met een kraam direct tegenover de supermarkt van Hapers Jumbo.
    Het is met medewerking van 12 vrijwilligers van VV Gilze en niet te vergeten het personeel van Ad en Jolanda Spapens een groot succes geworden. Maar dan moeten we dus ook niet vergeten al die kopers (particulieren en bedrijven) te bedanken voor het aankopen van het heerlijk, ambachtelijke worstenbrood.

Uiteindelijk mocht aan het eind van de laatste dag van deze actie, penningmeester VV Gilze, Corné Kreeft, uit handen van Ad Spapens en William Akkermans een cheque met een waarde van € 3.892,80 in ontvangst nemen!

Nogmaals dank aan eenieder die dit succes mogelijk hebben gemaakt!

• De medewerkers op deze foto in de bakkerij: Staand vlnr: John Aarts, May Gerrits, Jolanda Spapens, Cees Quirijnen, Heinz Kools, William Akkermans, Annie Akkermans.gehurkt vlnr: Bert Faes, Ad Spapens, Roderick Broers en Mart Machielsen. De 3 kruiken Schrobbelèr symboliseren de ontbrekende Tilburgers op deze foto: Dennis van Mourik, Geert Akkermans en Peter van der Vleuten.