• Stichting Hart voor Gilze vindt onderdak bij V.V. Gilze

11 jan 2023 Beheerder
  • Begin vorig seizoen bood VV Gilze de Stichting Hart voor Gilze aan om shirtsponsor te worden van Gilze 6 Senioren. Het betreft een gratis sponsoring, V.V. Gilze wil hiermee enerzijds de maatschappelijke betrokkenheid tonen en anderzijds de Stichting Hart voor Gilze de mogelijkheid te bieden hun naamsbekendheid te vergroten.

Uit deze contacten kwam eind vorig jaar de vraag of er een mogelijkheid was om op momenten dat de kantine niet in gebruik is, aldaar cursussen hart-reanimatie te laten plaatsvinden.
    Na een proefperiode is besloten om de dienstverlening voort te zetten.
    Alles gaat met gesloten beurzen, zo ook het aanbod van de Stichting om personen bij VV Gilze die interesse hebben om ook de opleiding hart-reanimatie te volgen, de cursus gratis aan te bieden. Hierover zal binnenkort meer informatie worden verstrekt.

Op zaterdag 7 januari werd de dienstverlening in een overeenkomst vastgelegd voor een periode van 2 jaar met optie tot verlenging daarvan. VV Gilze is trots op deze samenwerking en datzelfde geldt voor Hart voor Gilze.  Van die officiele handeling zijn foto's gemaakt en is er ook een persbericht verstuurd naar o.a. Weekblad Gilze en Rijen. (pagina 17)