• Op maandag 21 november jl bereikte hoofdsponsor Senioren (Bakkerij Ad Spapens) de leeftijd van 60 jaar!
    Bij ons kwam de vraag: kunnen we daar iets leuks mee doen? Want Ad Spapens is vaste bezoeker van de thuiswedstrijden van Gilze 1.

Hij is te oud om hem als Pupil van de Week te laten opdraven, maar zo ontstond het idee : SENIOR van de WEEK.

Voor de wedstrijd van Gilze tegen SVSSS kreeg Ad uit handen van voorzitter Hans Huijben een trainingspak (in bruikleen uiteraard want ‘ons ben zunig’).
    En Ad ging samen met het arbitrale trio, de aanvoerders, de Pupillen van de Week en de andere spelers het veld op. Iedereen zag dat een droom van Ad is uitgekomen. Wat was hij trots en blij tegelijk. Om een en ander te illustreren, maakte Ad op het laatst nog een heuse buikschuiver.

En na afloop werd Ad gefêteerd door de selectie, natuurlijk waren er hapjes aan de speciale taptafel en als klap op de vuurpijl had de familie een zanger geregeld zodat de disco in de kantine helemaal top was. Helaas was de uitslag van de wedstrijd (1-3) minder leuk, dat was even slikken.

Veel foto’s zijn niet beschikbaar want zoals bekend is Toon Koijen onze clubfotograaf gestopt met het maken van foto’s, maar wat er wel is, (ook een kort filmpje) publiceren we hieronder!