• Samen zijn we V.V. Gilze!

23 mrt 2020 Beheerder
  • Beste leden van VV Gilze

Op de eerste plaats hoop ik dat jullie en je familie in goede gezondheid verkeren.

We beleven momenteel bizarre tijden. Het coronavirus grijpt snel om zich heen en vormt een bedreiging van ongekende omvang voor ons aller gezondheid. Het feit dat er voorlopig tot en met 6 april niet gevoetbald kan en mag worden valt hierbij compleet in het niet.

Het bestuur van VV Gilze begrijpt als geen ander hoe jullie, leden van VV Gilze, snakken naar het weer samen op het voetbalveld trainen en voetballen. Helaas doen de vooruitzichten vermoeden dat dit nog wel eens langer zou kunnen gaan duren dan in eerste instantie door de deskundigen werd aangenomen. Ook de KNVB breekt zich momenteel het hoofd over het verdere verloop van de resterende competitie. Wij wensen hen daarbij veel wijsheid toe en zullen als club alle medewerking verlenen mochten zij tot een moeilijk besluit komen.

Achter de schermen wordt binnen VV Gilze, allerlei overheidsmaatregelen respecterend, doorgewerkt om de dagelijkse gang van zaken draaiende te houden. Onderhoud en schoonmaak gaan door daar waar nodig, de aanleg van speeltuin en pannaveld vordert gestaag.

We hebben als club onze steun betuigd aan onze sponsoren waarvan er diverse geraakt zijn/worden door de huidige coranacrisis. Samen zijn we VV Gilze. Niet alleen in goede maar zeker ook in slechte tijden.

Op dit moment missen we uiteraard de inkomsten uit onze kantine en de kans bestaat dat we dat dit seizoen wellicht niet meer goed kunnen maken. Gelukkig is onze vereniging financieel erg gezond en hebben we reserves voldoende om de vereniging zonder probleem draaiende te houden.

Wij wensen alle leden en hun familie een goede gezondheid toe. Blijf zoveel mogelijk thuis.
    Let op jezelf en vooral ook op elkaar. Veel sterkte allemaal.

Hartelijke groet, Bestuur VV Gilze
    Aime Cruijsbergs, voorzitter