• REGIO 013 CUP HEREN

• 013voetbal.nl is in het seizoen 2018/2019 gestart met de REGIO 013-CUP te organiseren voor alle eerste herenteams van de clubs die zij volgen. Het is een bekertoernooi waarbij de teams geen vaste speeldag hebben, maar uiterlijke speeldataZo kan iedere club/team samen met de tegenstander een datum afspreken.

De tegenstanders zijn middels een loting bepaald. De eerste speelronde is een poulefase, afhankelijk van het aantal deelnemers. De poules worden middels loting bepaald. Alle lotingen zijn LIVE te volgen op social media.

Na de poulefase volgen de finales. Enkel de nummers 1 of nummers 1 en 2 van de poule, (dit is afhankelijk van het aantal teams in één poule, 3 of 4) plaatsen zich voor de finalerondes. Ook hier is het afhankelijk of er 8 teams of 16 teams verder gaan. Kwartfinales of eerst de achtste finales.

Ook de finales worden middels loting bepaald en bij de loting voor de kwartfinales wordt er direct doorgeloot welke wedstrijden er gekoppeld worden voor de halve finales en dus ook de finale.

• STAND POULE 2020/2021

• POULE GWGLVPDVDTDS