• Steun VV Gilze met Rabo ClubSupport

Steun VV Gilze met Rabo ClubSupport (voorheen Rabo Clubkascampagne)

Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in de samenleving door lokale clubs en verenigingen te ondersteunen.

VV Gilze doet ook dit jaar weer mee aan Rabo ClubSupport en doet hierbij niet alleen een beroep op haar eigen leden maar ook op ouders, familie, vrienden, bekenden en supporters van spelers/speeltsters van VV Gilze.

Het is namelijk de bedoeling zoveel mogelijk stemmen binnen te halen voor het door VV Gilze ingebrachte project. Het door Rabobank beschikbare geld (hoe hoog het bedrag is, is afhankelijk van het aantal uitgebrachte stemmen) wordt door VV Gilze namelijk besteed voor het plaatsen van banken bij het pannaveldje.

De voorwaarden:
    - Alleen leden van de Rabobank mogen stemmen
    - Leden vanaf 12 jaar mogen stemmen
    - Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging of stichting

Misschien heb jij wel een rekening bij de Rabobank, maar dat betekent niet dat je automatisch lid bent. Het lid worden schept geen enkele verplichting, maar biedt wel de mogelijkheid om op je favoriete vereniging VV Gilze te stemmen.
    Dus ben je nog geen lid en ben je ouder dan 12 jaar, meld je dan aan via deze link van de Rabobank. Doe mee, want hoe meer stemmen hoe groter de kans op een bedrage. Want uiteindelijk beslissen de leden van Rabobank de Zuidelijke Baronie hoe het totale bedrag van 212.950 euro wordt verdeeld!

Ook de bank hanteert de formule van "meeste stemmen gelden". Of zoals ze zelf omschrijft:

Verenigingen leveren een belangrijke bijdrage aan een vitale Rabobank Zuidelijke Baronie. Mede daarom draagt Rabobank Zuidelijke Baronie het verenigingsleven in onze regio een warm hart toe. En doneren wij elk jaar een deel van onze winst aan lokale verenigingen. De leden van onze bank stemmen tijdens Rabo ClubSupport op de verenigingen die zij belangrijk vinden. Hoe meer stemmen op een vereniging worden uitbracht, hoe meer geld deze krijgt.
    Rabo ClubSupport: een campagne voor verenigingen en stichtingen die bij ons bankerieren en een sociaal-maatschappelijk of culturele bijdrage leveren.

VV Gilze heeft zich aangemeld met het volgende doel:
    "BANKEN VOOR BIJ HET PANNAVELD"
    Vorig jaar was ons doel bij Rabobank Clubsupport een pannavald. Dit pannaveld is aangelegd. Er wordt door de jeugd al veel gebruik van gemaakt. Om het helemaal af te maken, willen we banken plaatsen, passend bij het pannaveld. Anderen kijken toe hoe de jeugd bezig is om hun vaardigheden te verbeteren. U helpt ons om deze wens te realiseren door aan ons uw stem te geven.

Hoe werkt de actie?
    Klanten van Rabobank de Zuidelijke Baronie, die ook lid van de bank zijn krijgen 5 stemmen ter beschikking, die uitsluitend via een online stemmodule uitgedeeld mogen worden. Elk lid mag van die 5 stemmen maximaal 2 stemmen uitbrengen op dezelfde club. De stemkaarten worden automatisch door de bank aan de leden toegezonden.

Online stemmen via Rabo Telebankieren of Rabo App
    Als je bent ingelogd via Rabo Telebankieren of Rabo App, volg dan deze stappen:
    - ga naar zelf regelen
    - vervolgens klik je op mijn lidmaatschap
    Doorloop je deze stappen goed, dan kun je kiezen voor ClubSupport

Elke stem is geld waard. kunnen wij rekenen op die van jou?

Wanneer kun je stemmen?
    Stemperiode | 05 oktober t/m 25 oktober