• V.V. GILZE PUPILLENKAMP 2020

Het 27ste jaar van het pupillenkamp komt er weer aan. Het pupillenkamp valt dit jaar in het weekend van 12-13-14 juni.

Het voetbalkamp blijft één van de hoogtepunten van het seizoen. Daardoor is dit niet meer weg te denken uit het jaarprogramma van de jeugdafdeling van V.V. Gilze. Vandaar dat de organisatie reeds begonnen is met de voorbereidingen van dit kamp.

Het inschrijfgeld voor dit onvergetelijk kampweekend bedraagt 30 euro. Voor dit geld zal de werkgroep alle deelnemers wederom een niet te evenaren kampweekend aanbieden.

Voor de JO-8/9 hebben wij dit jaar weer de mogelijkheid om het kamp het gehele weekend mee te maken of alleen zaterdag 13 juni 2019. Net als afgelopen jaar is het ook voor de JO7-pupillen mogelijk om de zaterdag te komen proeven bij het kamp. Je kind wordt op de zaterdag dan ingedeeld in een team dat van 8.15u tot 19.00u bezig is met ons zaterdagprogramma. De kinderen kunnen vanaf 19.00u opgehaald worden. Ze beginnen dan net als de anderen om 8.30u met het ontbijt. Wanneer je je kind hiervoor wilt inschrijven betaal je 20 euro.

In verband met de privacywet willen wij je bij deze al mededelen dat er foto’s gemaakt zullen worden. Wanneer je je kind inschrijft, accepteer je de voorwaarden en zullen er foto’s gemaakt worden. Wanneer er alsnog een bezwaar op is, gelieve dit te vermelden op het inschrijfformulier of dit door te geven via de mail: pupillenkamp@vvgilze.nl

Hieronder tref je een aantal belangrijke gegevens aan:
    V.V. Gilze Pupillenkamp 2020

Waar: Sportpark Verhoven

Wanneer: Van vrijdag 12 juni 18.00u tot en met zondag 14 juni 17.00u.

Voor wie: Voor alle pupillen JO7 tot en met JO13 van V.V. Gilze, zowel jongens als meisjes.

Kosten: Het inschrijfgeld bedraagt 30 euro voor de pupillen die het hele kamp aanwezig zijn. Voor de pupillen die alleen op de zaterdag aanwezig zijn bedraagt het inschrijfgeld 20 euro. Het inschrijfgeld is alleen online te betalen via iDEAL.

Inschrijven: Kampweekend klik hier - kampzaterdag klik hier. Zorg ervoor dat je deze zo volledig mogelijk invult.

Hulp nodig: Door de ervaringen die wij de afgelopen kampen hebben opgedaan, komen we soms handen te kort. Afgelopen jaren hebben al diverse ouders hun medewerking gegeven en ook dit jaar gaan wij weer een beroep op jou doen. Waar denken we extra ondersteuning nodig te hebben.

Donderdagavond
    Het opbouwen van het kampterrein.

Vrijdagmorgen
    Het inrichten van het kampterrein.

Maandagmorgen
    Het afbreken van de slaaptenten, het opruimen van het kampterrein en het terugbrengen van de slaaptenten.

Ondersteuning werkgroep
    Tijdens het kamp dienen vele spelen klaargezet te worden. Uitzetten van lijnen, pionnen verplaatsen, doeltjes verschuiven enz. Hiervoor geldt “vele handen maken licht werk”. Wij zijn op zoek naar ouders/verzorgers om ons te ondersteunen tijdens het kampweekend om alle programmaonderdelen tijdig klaar te zetten en of deze onderdelen te begeleiden.

Keukenploeg
    Voor de kinderen zijn er tijdens het weekend ook ouders en vrijwilligers nodig die ons helpen met het klaarzetten van het eten en drinken. Omdat wij verschillende momenten hebben in dit weekend dat er spullen klaargezet moeten worden zoeken wij hier graag hulp voor. Elke hulp is welkom.

Kampleiding
    Het begeleiden/coachen van de deelnemers, gedurende het gehele kampweekend.

Wil je je aanmelden als vrijwilliger klik dan hier.

Voor meer informatie: Kevin Aarts, GSM: 0652020554, E-MAIL: pupillenkamp@vvgilze.nl