• Protocol Corona V.V. Gilze

• Beste leden en bezoekers van VV Gilze,

Op de eerste plaats hopen wij dat jullie allemaal gezond zijn. Blijf alert en pas goed op jezelf en je op medemens! Via deze pagina houden wij jullie op de hoogte over de maatregelen die tot nader order voor iedereen gelden.

Algemene regels:

1. Blijf thuis bij klachten en laat je testen
    2. Vermijd drukte
    3. Desinfecteer je handen bij binnenkomst
    4. Houd altijd 1,5 meter afstand tot mensen buiten het eigen huishouden
    5. Gebruik zoveel mogelijk je eigen materialen
    6. Geforceerd stemgebruik langs de lijn is niet toegestaan
    7. Houd je aan de regels, zo hebben we samen sportplezier

Aanwezigheidsregister:
    Door de aanscherping van de Coronamaatregelen bent u bij een bezoek verplicht enkele persoonlijke gegevens in te vullen t.b.v. contactonderzoek bij een eventuele Coronabesmetting. Dit is zowel schriftelijk, digitaal via de QR-code of deze link mogelijk. Uw gegevens worden alleen hiervoor gebruikt indien de overheid deze bij ons op zou vragen. Gegevens van 3 weken oud worden door V.V. Gilze vernietigd.

Aangescherpte maatregelen bij V.V. Gilze vanaf 14 oktober 2020
    Het kabinet heeft nieuwe ingrijpende maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen rond corona nog even voor alle duidelijkheid de hierbij geldende huisregels van V.V. Gilze op een rijtje.

• Het clubgebouw is de komende 4 weken gesloten. (Tijdens trainingen is alleen de toiletgroep beneden toegankelijk,
      bij (loop)verkeer naar en in toiletgedeelte wordt het dragen van een mondkapje dringend aangeraden.)
    • Betreden kleedkamers en douches verboden gedurende de komende 4 weken. Dit betekent thuis omkleden en douchen.
    • Na afloop van de trainingen sportpark meteen verlaten, dus niet blijven hangen.
    • De veldverlichting ontsteken/uitdoen is alleen toegestaan aan de leiders/trainers. Maximaal 1 persoon in ballenhok. De leider/trainer die als laatste hun training op een bepaald veld afsluit, is verantwoordelijk voor het uitschakelen van de betreffende veldverlichting.
    • Tribune (bij eventueel schuilen) maximaal groep van 4 personen boven 18 jaar toegestaan. Allen op gepaste afstand van tenminste 1,5 meter van elkaar. Groepen van max. 4 personen onderling houden tevens minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar.
    • ALLE wedstrijden, zowel jeugd als senioren zijn gedurende de komende 4 weken afgelast.
    • Trainingen 18 jaar en ouder alleen mogelijk in groepjes van maximaal 4 personen inclusief (ass. Trainer/begeleider) en allen op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
    • Bezoekers/supporters/begeleiders langs de lijn tijdens trainingen jeugd zijn niet toegestaan. Wachten op parkeerplaats is wel toegestaan mits in achtneming van de afgekondigde regels, dus max 4 personen van 18 of ouder bij elkaar en 1,5 meter afstand houden.
    • Er kunnen de komende 4 weken GEEN vergaderingen/cursussen of anderszins  in het clubgebouw gehouden worden.
    • Onderhoudsploeg voert de noodzakelijke werkzaamheden uit. Koffiepauzes in kantine op 1,5 meter afstand en alleen zitplaatsen.

Wij zijn er ons van bewust dat bovenstaande maatregelen weer het nodige van jullie vragen. Het bestuur is er echter van overtuigd dat we ons ook weer samen door deze moeilijke periode heen slaan.

Samen zijn we V.V. Gilze!

Alvast hartelijk bedankt voor jullie medewerking en begrip.

Bestuur V.V. Gilze.

Update: 14 oktober 2020