• Ons bestuur heeft weer een secretaris!!

29 jan 2024 Beheerder
  • Sinds de bestuursvergadering van eind januari 2024 is eindelijk de vacature ingevuld van secretaris van onze vereniging, in de persoon van Audrey Roelands. We heten Audrey van harte welkom en natuurlijk hebben we gevraagd of ze zich alvast via de digitale kanalen aan jullie wil voorstellen, voor zover iemand Audrey nog niet kent.

Hallo allemaal,

Na jaren wasmoeder te zijn geweest (en nog even blijf) maak ik vanaf februari promotie naar secretaris bij V.V. Gilze.

Mijn naam is Audrey Roelands (uit te spreken als O3, wat niet helemaal gebruikelijk is – haha), 52 jaar en ik woon al heel mijn leven in Gilze.
    Samen met mijn man Jeroen (van Nunen – dit jaar fotograaf van alle teams) zijn we trouwe supporter bij de voetbalwedstrijden van onze zonen.
    Jorre (19 jaar) heeft helaas moeten stoppen als keeper vanwege een polsblessure, maar onze jongste zoon Sepp (17 jaar) voetbalt in Gilze JO19-1 (volgens mij als middenvelder, maar ik zie hem ook wel eens op andere plekken staan).

Zelf speel ik tennis, wandel graag lange afstanden met onze hond Skip (weimaraner), lees veel en ik vind het heerlijk om vrije tijd door te brengen met onze vrienden.
    Ook dit jaar doe ik weer mee met de optocht met onze carnavalsgroep (Proostsecco’s).

En wat heb ik allemaal gedaan als vrijwilliger ?
    Heel lang geleden ben ik actief geweest binnen de Winkeliers Vereniging Gilze en de activiteitencommissie van de badminton, ooit jaren voorzitter geweest van buurtvereniging de Laars, nog steeds collectant van de dierenbescherming en ik doe wat hand en spandiensten voor de club van Zo104.

Onlangs ben ik gestopt met werken als mediator en heb nu meer vrije tijd gekregen om deze functie als secretaris te gaan vervullen. Voor wie ik nog niet ken, en dat zullen er best veel zijn, wie weet gaan we elkaar ontmoeten bij V.V. Gilze.