• Nieuw bestuur VV Gilze

29 okt 2021 Beheerder
  • Maandagavond 25 oktober was het zover. Tijdens de Algemene ledenvergadering is door de leden gestemd op de aangemelde kandidaten voor het nieuwe bestuur.  Met glans is de stemming doorstaan en zijn er 8 nieuwe bestuursleden gekozen.

Aan het einde van seizoen 20/21 heeft het toen zittende bestuur aangegeven volledig af te treden om zo ruimte te maken voor nieuwe mensen in het bestuur. Na een periode van vele jaren (sommige zelfs 12 jaar) vonden zij het tijd voor vernieuwing.

In de afgelopen maanden zijn er aanmeldingen gekomen om deze openstaande bestuur vacatures in te vullen en zo geschiede dit tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Het nieuwe bestuur bestaat uit: Hans Huijben (Voorzitter), Paul Denissen (Vicevoorzitter), Ankie Coremans (secretaris), Corné Kreeft (Penningmeester), Rene Clemens (technische zaken), Roderick Broers (sponsoring en PR), Jaon Hapers (kantine) en John Looijkens (onderhoud en gebouw).

Wij bedanken het oude bestuur voor de afgelopen jaren en wensen het nieuwe bestuur veel succes de komende jaren!!

• Nieuw bestuur

• Oud bestuur