• Nadere kennismaking met Sandra Huibers

23 nov 2022 Beheerder
  • Op de Algemene Leden Vergadering van maandag 7 november jl. stonden niet alleen de financiële cijfers op de agenda met bijvoorbeeld het verslag van het afgelopen seizoen en de begroting voor het nieuwe seizoen op de agenda maar ook een bestuursverkiezing.

Sinds oktober 2021 hebben we bij VV Gilze een nieuw 8-koppig bestuur. We werden nu echter volledig verrast met een kandidaatstelling van een 9e bestuurslid, te weten Sandra Huibers.
    De verrassing van de kandidaatstelling had totaal geen invloed op de uitslag van de schriftelijke stemronde: zonder enige tegenstem werd Sandra unaniem gekozen om toe te treden tot het bestuur van VV Gilze.
    Dus vond de redactie van de website het belangrijk om Sandra nader aan de leden voor te stellen!

Sandra is in 1971 geboren in Tilburg, maar na de bevalling meteen ingeschreven als inwoner van Gilze!
    Dus ook haar jeugd heeft ze in Gilze doorgebracht en nog steeds woont ze in ons dorp. Een echte Gilzese dus. Na haar schoolopleiding besloot Sandra te kiezen voor een administratieve functie. Die vervult ze tot op heden met veel plezier bij de CZ groep, in principe 1 dag thuiswerken en 1 dag op kantoor in Goes als relatiebeheerder zorgverleners.

Gezin:
    Sandra is thans 21 jaar getrouwd met Geert, ook supporter van VV Gilze. Samen hebben ze 2 kinderen, dochter Tess (19) en zoon Kay (17).

Tess speelt bij dames 2 en Kay is de sluitpost bij de JO19-1. Geert heeft zich ook al aangeboden als barmedewerker, kortom, we mogen hier gerust spreken van een voetbalgezin.

Hobby’s:
    Sandra houdt net zoals het grootste gedeelte van het vrouwelijke geslacht van winkelen! Maar voor een etentje of gewoon lekker uitwaaien aan de kust, daar is Sandra wel voor te porren.

Enkele jaren terug deed ze nog regelmatig mee met de Roadrunners maar door de destijds mantelzorgwerkzaamheden voor haar moeder schoot er dat uiteindelijk bij in.

Toch is de bestuursfunctie die Sandra nu gaat bekleden niet haar eerste functie, ze heeft namelijk al enkele keren meegeholpen met de jaarlijkse worstenbroodactie.
    Niet onbelangrijk: Voordat de stemming bestuursverkiezing plaatsvond gaf ze al aan dat ze ook beschikbaar bleef als vrijwilliger voor de worstenbroodactie.   Die is in ieder geval in de pocket!

Kandidaatstelling:
    Sandra is tevoren eens gepolst en uiteindelijk besloot ze zich kandidaat te stellen, juist omdat ook zij graag iets voor de VV Gilze wil doen.
    Het 8-koppige bestuur waarvan Ankie Coremans als enige vrouw deel uitmaakt, krijgt nu dus versterking en gezelschap van Sandra waardoor de besluitvorming d.m.v. het oneven aantal bestuursleden sneller gaat en dat bespaart wellicht weer een flesje Malibu.
    Wat haar rol binnen het bestuur gaat worden, moet nog worden bepaald en verdeeld maar wellicht gaat ze een rol vervullen in terugkerende activiteiten en evenementen. Als hierover duidelijkheid is, zal dit ongetwijfeld bekend worden gemaakt.

Is Sandra niet bang dat ze wellicht meer tijd kwijt zal zijn aan de bestuursfunctie dan vooraf ingeschat? “Nee, ik zie wel wat er op me afkomt en zal daarin wel keuzes maken wat wel of juist niet haalbaar is qua tijdsbesteding. Ik heb er in ieder geval zin in!

En nu je weet, wie of wat ik ben: spreek me gerust aan, ik heb een luisterend oor.”

Redactie website VV Gilze
    William Akkermans