• Kinderen OBS De Wildschut maken slinger voor 100 jarig VV Gilze

4 mrt 2021 Beheerder
  • De kinderen van OBS De Wildschut in Gilze hadden deze week een thema rond het getal 100. Kwam dat toen even mooi uit, dat voetbalvereniging Gilze precies aan het einde van de themaweek haar 100ste verjaardag vierde!

Van VV Gilze werden vlaggen geleend met in grote cijfers het getal 100 erop. Toen de vlaggen weer opgehaald mochten worden, werd VV Gilze lid William door de kinderen uit de klas van juffie Jolanda Verduin toegezongen met het lied "Lang zal VV Gilze leven" William pinkte van ontroering een traantje weg. Zeker toen hij daarna nog een slinger met 100 voetballen kreeg aangeboden door de kinderen.

Inmiddels heeft de slinger een mooi plaatsje gekregen in de hal van ons clubgebouw.

OBS De Wildschut, juffie Jolanda en kids, heel hartelijk bedankt voor deze hartverwarmende actie!