• Jubileum zitbanken maken pannaveld nu echt compleet

24 mrt 2021 Beheerder
  • Vol trots presenteren wij onze jubileum zitbanken bij het pannaveld. Afgelopen week is er metalen beplating aangebracht op de zitbanken. Ter gelegenheid van ons 100-jarig jubileum is gekozen voor de tekst: "V.V. GILZE 1921 - 2021". De beplating is uitgevoerd in brandweerrood, dit geeft een mooi accent aan het, in onze clubkleuren zwart en wit uitgevoerde pannaveld. Hiermee is het project pannaveld nu ook echt afgerond.

Met de opbrengst van Rabobank ClubSupport 2019 werd destijds, op veler verzoek, het pannaveld gerealiseerd. Afgelopen jaar werd de opbrengst besteed aan het plaatsen van deze zitbanken.

Het pannaveld is gemaakt door Laspeijs Gilze en de beplating door TBB (Technisch Buro Boshoek) Gilze. Beide trouwe sponsoren van V.V. Gilze, waar we ook trots op zijn.