• Intersport Oosterhout met Robey nieuwe kledingleverancier voor VV Gilze 2021-2025

20 nov 2020 Beheerder
  • Momenteel voetballen we bij VV Gilze in Macron-kleding. Een mooi merk waarbij we tot op de dag van vandaag tevreden zijn over de kwaliteit en uitstraling. Maar de tijd staat niet stil...

Tijd voor iets nieuws!
    Met het jubileumjaar voor de boeg is er een kledingcommissie samengesteld, die uiterst zorgvuldig en uitgebreid onderzoek heeft gedaan naar een nieuwe leverancier.

Met trots presenteren wij Intersport Oosterhout met het merk Robey als nieuwe kledingleverancier van VV Gilze voor 2021-2025. De commissie had een groot eisenpakket opgesteld waaraan de leverancier moest voldoen. Uiteindelijk is het merk Robey als winnaar uit de bus gekomen qua uitstraling, pasvorm, kwaliteit en assortimentskeuze.

We zijn ervan overtuigd, met Patrick van Overbeek, eigenaar van Intersport Oosterhout, de perfecte partner gevonden te hebben om als lokale retailer snel en servicegericht te kunnen schakelen in de aftersales tussen Robey en VV Gilze. Intersport Oosterhout is in combinatie met Robey al verbonden aan clubs o.a. als VV Bavel, VV Rijen, VV Dongen, VV Irene, VV Boeimeer TSC en Hockey Club Gilze Rijen. Uiteraard hebben wij onze keuze mede laten bepalen door positieve recensies door een aantal van deze clubs.

Het bestuur wil via deze weg alvast de commissie bedanken voor hun inzet tot nu toe. De komende maanden zullen ze gebruiken om samen met Robey en van Overbeek verdere details uit te werken en te komen tot een nieuw ontwerp van het wedstrijdshirt. Medio maart 2021 willen wij de nieuwe kleding presenteren, zodat er bij aanvang van het nieuwe seizoen in gevoetbald kan gaan worden.

Op onderstaande foto neemt Patrick van Overbeek van Intersport Oosterhout een fles champagne aan van bestuurder Roderick Broers, om symbolisch hun toekomstige samenwerking te bezegelen.