• Interne seniorencompetitie

• Reglement interne seniorencompetitie 2020 2021

Er worden geen extra wedstrijden gespeeld, maar de resultaten in de competitie tellen mee voor deze ranglijst.
    Er zijn vijf prijzen:

Hoofdprijs:
    De hoofdprijs wordt uitgereikt aan het team dat aan het eind van het seizoen de meeste punten heeft gehaald.

Periodekampioenschap:
    Drie keer een periodekampioenschap (40 consumpties op teampas). Elk team kan maar 1 periode winnen. Op de laatste dag van een periode wordt de periodekampioen vastgesteld. Hiervoor gelden enkel de resultaten binnen de periode. De voorwaarde om een periode te winnen is voor elke periode verschillend.
    - Periode 1: Wedstrijd 01 t/m 08 -
    - Periode 2: Wedstrijd 09 t/m 15 -
    - Periode 3: Wedstrijd 16 t/m 22 -

Extra prijs (20 consumpties op teampas):
    Zet de reservebank of supporters aan het werk om je mooiste goals te filmen. Mail deze naar internecompetitie@vvgilze.nl, de organisatie kiest hier de mooiste van het seizoen uit.

Reglement:
    - Deelnemende teams zijn Gilze 1 t/m 7, Gilze VR1-VR2 en Gilze Zat2.
    - Omdat niet alle wedstrijdschema's gelijk zijn wordt de stand bijgehouden op basis van het minst aantal gespeelde wedstrijden. Als Team A vijf wedstrijden heeft gespeeld en Team B acht wedstrijden, dan tellen van beide teams de resultaten van de eerste vijf wedstrijden.
    - Bij gelijke stand wordt er naar het doelsaldo gekeken. Is dit ook gelijk, dan naar het aantal goals voor. Is dit ook gelijk, dan wordt de prijs gedeeld.
    - In gevallen waar dit reglement niet voorziet beslist de organisatie.

Vragen/opmerkingen/suggesties? Mail naar internecompetitie@vvgilze.nl

Veel succes!