• Interne seniorencompetitie

• Reglement interne seniorencompetitie

Er worden geen extra wedstrijden gespeeld, maar de resultaten in de competitie tellen mee voor deze ranglijst. Er zijn vijf prijzen:

Hoofdprijs:
    De hoofdprijs wordt uitgereikt aan het team dat aan het eind van het seizoen het hoogste gemiddels van alle gespeelde wedstrijden gedeeld door het aantal behaalde punten heeft gehaald.

Periodekampioenschap:
    Drie keer een periodekampioenschap (40 consumpties op teampas). Elk team kan maar 1 periode winnen. Op de laatste dag van een periode wordt de periodekampioen vastgesteld. Hiervoor gelden enkel de resultaten binnen de periode. De voorwaarde om een periode te winnen is voor elke periode verschillend.
    - Periode 1: Wedstrijd 01 t/m 07 - uitreiking vindt plaats op zondag 7 november.
    - Periode 2: Wedstrijd 08 t/m 14 - uitreiking vindt plaats op zondag 20 februari.
    - Periode 3: Wedstrijd 15 t/m 21 - uitreiking vindt plaats op zondag 15 mei.

Extra prijs (20 consumpties op teampas):
    Zet de reservebank of supporters aan het werk om je mooiste goals te filmen. Mail deze naar internecompetitie@vvgilze.nl, de organisatie kiest hier de mooiste van het seizoen uit.

Reglement:
    - Deelnemende teams zijn Gilze 1 t/m 10, Gilze VR1-VR2 en Gilze Zat2.
    - Omdat niet alle wedstrijdschema's gelijk zijn wordt de stand bijgehouden op basis van het gemiddelde van het aantal gespeelde wedstrijden. Daarbij delen we het aantal behaalde punten door het aantal gespeelde wedstrijden. Hier komt een gemiddelde uit en dat bepaalt de stand. Het is dus mogelijk dat het ene team meer wedstrijden heeft gevoetbald dan een ander team.
    - Is het gemiddelde gelijk dan wordt eerst gekeken naar het aantal gespeelde wedstrijden. Het team met de meest gespeelde wedstrijden en het hoogste gemiddeld staat op 1 in de stand. Is het dan nog een gelijjke stand, dan wordt er naar het doelsaldo gekeken. Is dit ook gelijk, dan naar het aantal goals voor. Is dit ook gelijk, dan wordt de prijs gedeeld.

- In gevallen waar dit reglement niet voorziet beslist de organisatie.

Vragen/opmerkingen/suggesties? Mail naar internecompetitie@vvgilze.nl

Veel succes!