• Huldiging Jubilarissen

  19 apr 2022 Beheerder
 • Het is zondag 3 april. De zon schijnt boven Sportpark Verhoven en Gilze speelt thuis tegen Vlijmense boys, beide strijdend voor de 2e positie.

  Maar ruim voordat de bal op de stip gaat, verzamelen zich al een aantal prominente gasten in de bestuurskamer. Het zijn de jubilarissen van dit jaar die worden gehuldigd. Feestelijk worden zij, vaak met partner, ontvangen met een kop koffie en een jubileumgebakje van bakkerij Ad Spapens.

  Wanneer iedereen is gearriveerd, steekt voorzitter Hans Huijben van wal met zijn speeches. Te beginnen bij diegenen die al 25 jaar lid zijn. Rudy van Hoek, Niels van Hoek, Jan van Hoek, Maarten Oprins en Nicole Rutten.
  Vervolgens Cees Kock, die al 50 jaar lid is en tot slot werd Frans Geerts met zelfs 60 jaar lidmaatschap in het zonnetje gezet.
  Met een heuse VVGILZE medaille werd dit alles bezegeld en ontving iedereen uit handen van de vice voorzitter Paul Denissen een mooie bos bloemen van de Roozelaar.

  Om klokslag half drie voegde de jubilarissen zich bij de overige supporters om te zien op welke kant het balletje ging rollen.

  Tijdens de rust stond er een drankje klaar en een luxe borrelplank van slagerij Pijnenburg.

  Vlijmense Boys nam uiteindelijk 1 punt mee naar huis en de andere bleef in Gilze.
  Maar de jubilarissen, die hadden een onvergetelijke dag.

  Bekijk hier alle foto's