• Helaas zijn de voetbalplaatjes op

  13 mrt 2021 Beheerder
 • De voetbalplaatjesactie was een groot succes. Helaas zijn de voetbalplaatjes op. Echter wij willen er wel voor zorgen dat iedereen nog zijn album volgespaard kan krijgen.

  Vanwege de coronamaatregelen is het jammer genoeg niet mogelijk om een ruilbeurs te organiseren. Daarom organiseren wij een alternatieve ruilbeurs. 

  Haal het ruilbeursformulier op bij de servicebalie of ga naar onderstaande link. Vul jouw nog missende plaatjes in op dit formulier. Lever het formulier en jouw dubbele plaatjes*) in bij de servicebalie van Jumbo Hapers en wij zorgen ervoor dat je de opgevraagde plaatjes ontvangt. 

  Link naar ruilbeursformulier

  *) om ervoor te zorgen dat iedereen zijn album vol krijgt is het van belang dat je net zoveel dubbele plaatjes inlevert als het aantal plaatjes dat je bij ons opvraagt. En doe ons een plezier, en leg de plaatjes op dezelfde (team)volgorde als in het voetbalplaatjesalbum.

  Heb jij je boek al vol? Ook dan vragen we je om je voetbalplaatjes in te leveren bij de service balie van Jumbo; dan kunnen we anderen daar weer een plezier mee doen!

  Heb je nog vragen? Neem dan contact op met William Akkermans, tel 0614504930 of mail: william.akkermans@home.nl

 • Hier worden jouw ontbrekende plaatjes bij elkaar gezocht.