• Grote Clubactie 2020, heb jij een idee?

14 jun 2020 Beheerder
  • Na de zomerstop, op zaterdag 19 september, start de Grote Clubactie. Evenals vorig jaar gaan we ook in ons jubileumjaar weer voor een mooie opbrengst voor VV Gilze. Afgelopen seizoen hebben we de opbrengst bestemd voor de aanleg van een pannaveld. Hieraan wordt momenteel de laatste hand gelegd.

Het bestuur heeft nog geen specifiek doel voor de uiteindelijke opbrengst van editie van de Grote Clubactie van 2020. Het leek het bestuur daarom leuk om de leden te vragen ideeën aan te leveren m.b.t. de bestemming van de opbrengst. Deze kunnen gestuurd worden naar info@vvgilze.nl. Uit alle inzendingen kiest het bestuur vervolgens het winnende idee. Wij hopen op veel (te realiseren) inzendingen. Ter overweging geven we je mee dat de globale opbrengst over de afgelopen jaren lag rond de €3000 per seizoen.

Wil je meehelpen om de Grote Clubactie ook in 2020 weer een succes te maken? Laat dat dan ook weten via info@vvgilze.nl

Jouw inzet is goud waard!!