• Grote Clubactie 2020

• V.V. Gilze gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor het doel: een gelimiteerde V.V. Gilze jubileum bidon voor al onze leden en een watertappunt om de bidon te vullen met vers getapt water. Help jij mee dit doel te behalen?

Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen
    Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon.

Online verkoop loten
    Via deze link kunt u de loten kopen via de online Grote Clubactie pagina van V.V. Gilze. Als u de naam van de lotenverkoper van V.V. Gilze weet kunt u die in het desbetreffende vakje invullen. U doet daar de lotenverkoper veel plezier mee. Er zijn namelijk mooie prijzen te verdienen.

Extra inkomsten hard nodig
    We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

• Vergroot je winkans: Koop een Superlot

• Superlot:
    Met een Superlot koop je 50 loten in één keer, je betaalt dus € 150,-. Leuk om samen te doen met een groep. Een Superlot kan hier online of handmatig worden gekocht. Bij de online manier vul je je gegevens online in en betaalt per eenmalige machtiging. De Grote Clubactie incasseert dan € 150,- en je ontvangt de 50 lotnummers op je rekening.

Bij de handmatige manier vul je het aankoopformulier in en deze registreert de clubcoördinator (Lilian Arts) op clubactie.nl. Handmatig kun je per eenmalige machtiging betalen. De Grote Clubactie stuurt dan 50 papieren loten naar jouw adres.

Als je een Superlot koopt samen met je teamleden, familie, vrienden of collega's, maken we dit groots bekend. De bedoeling is dat er een (hopelijk) grote slinger Superloten met jullie naam komt te hangen in de kantine.

En last but not least!
    Met ieder verkocht Superlot maakt onze vereniging kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!