• Goed idee en goede uitvoering G-team!

21 apr 2022 Beheerder
  • Wat kunnen onze pupillen van het G Team weer genieten!

De pupillen die iedere week weer razend enthousiast aankomen lopen voor hun uurtje trainen.
    Sinds het begin van dit jaar beginnen we in de kleedkamer (kleedkamer 1) van de VV Gilze.
    “Hebben we er zin in vanavond?” Een volmondig “JA” klinkt in de gewelven van het voetbalcomplex van VV Gilze.

Als de voetbalschoenen zijn gestrikt gaan we de ballen, pionnen en petjes uit het ballenhok halen.
    Dan gaan we het veld op waar de warming-up begint. Daarna gaan we met de kerntraining verder.
    Goal schieten, behendigheid en nog veel meer.
    Als afsluiting spelen we een wedstrijdje.
    Moe maar voldaan ruimen we de spullen weer op en hebben een nabespreking in kleedkamer 1.

Al een aantal maanden liep ik met het idee rond. Hoe kan ik ons G Team eens extra in de watten leggen.
    Getipt door trainer Ad van het G Team in Alphen schreef ik het goede ideeënfonds aan van de Gemeente Gilze en Rijen.
    Hoe gaaf zou het zijn als we met z’n allen (Team Gilze en Team Alphen) naar een grote voetbalclub kunnen gaan?

Een paar weken geleden werd ik gebeld door de gemeente dat de aanvraag werd gehonoreerd!
    Wat een verrassing – afspraak gemaakt met de wethouder David Vermorken. G Team en bestuur VV Gilze geïnformeerd en jawel afgelopen vrijdag om 19:00 u was daar het moment.
    De wethouder kwam een woordje doen en overhandigde daarna een mooie cheque waarmee we een leuke middag gaan beleven. Marjolein Kusters, zelf fanatiek speelster bij Gilze Dames 1 en fysiotherapeut bij Feyenoord Dames V1 (spelen Eredivisie) was aanwezig om het programma toe te lichten.
    Eerst gaan we een tour maken in de Kuip. Daarna gaan we naar trainingscomplex Varkenoord waar op dat moment de training van de Feyenoord Dames V1 bezig is.
    Na afloop hebben we een fotomomentje en mogen we handtekeningen vragen!
    Als afsluiting rijden we terug naar Gilze en worden we bij de Huyskamer Gilze getrakteerd op een frietje met een snack en een drankje.

Afgelopen woensdag ben ik met de cheque naar VV Viola gegaan en heb ik het programma verteld aan het G Team.
    Wederom zeer enthousiaste reacties.

Dank Gemeente Gilze en Rijen, Bestuur VV Gilze en Marjolein voor jullie enthousiaste medewerking.
    Het wordt een dag om nooit te vergeten.

Jacques Kusters
    trainer/coach