• Op zaterdag 7 september 2024 is er weer een nieuwe editie van “Gils Kwist” !

Binnen onze vereniging zijn er wellicht veel personen die met een team namens VV Gilze mee willen doen.

Natuurlijk hebben wij met ons clubgebouw een mooie locatie met goede faciliteiten om een kwisteam te huisvesten.

Met wie doe ik dan mee?
    Dat mag je zelf bepalen, maar het helpt als alle leeftijden vertegenwoordigd zijn. Sterker nog, voor sommige vragen/ opdrachten heb je kinderen dan wel ouderen nodig. Een team van 15 personen lijkt wel het absolute minimum.

Een kwisteam van VV Gilze kan bestaan uit een voetbalteam of commissie aangevuld met individuele personen of wellicht een vriendenploeg.
    Hoe of wat maakt niet uit, maar het zou leuk zijn als we met VV Gilze dus ook een team afvaardigen.

Wil jij je aanmelden?
    Heb jij zin om mee te doen met een VV Gilze kwis-team, meld je dan aan op het mailadres van onze ”Gils-kwist”-contactpersoon, Heinz Kools: kanopka@planet.nl.

Let op: verstuur je mail z.s.m. doch uiterlijk 21 juni 2024