• Gezocht: trainer G-team

18 mei 2020 Beheerder
  • Sinds 2015 heeft VV Gilze een eigen G-team. Deze spelers trainen elke vrijdagavond van 19.30 – 20.30 op het hoofdveld. De leeftijd van de spelers varieert van 12 tot 26 jaar en het zijn jongens en meiden door elkaar. Het is ongelooflijk om te zien hoeveel plezier deze kinderen met elkaar maken maar ook in het voetballen hebben. Het meest bijzondere vind ik altijd nog hoe goed de spelers rekening met elkaar kunnen houden. Ze laten elkaar ook echt voetballen. Er is ruimte voor iedereen.

Met ingang van seizoen 2020-2021 zijn we op zoek naar een nieuwe trainer of trainers om dit team op vrijdagavond te begeleiden tijdens de training. Een aantal spelers speelt op zaterdag ook wedstrijden. Samen met v.v. Viola uit Alphen vormen we “Stichting Viola/Gilze”. De begeleiding van de wedstrijden wordt nu verzorgd door de trainers van Viola maar als je ook graag bij de wedstrijden ondersteunt dan wordt dat zeker op prijs gesteld.

Nog even op een rijtje naar wat voor persoon we zoeken:

-        Enthousiaste begeleider (je hoeft eigenlijk niet eens verstand van voetbal te hebben)
    -        Iemand die zin heeft om elke week een uur plezier te maken
    -        Iemand die geduld heeft

Normaal gesproken zou ik zeggen “Kom een keer bij de training kijken” maar dat is helaas nu niet mogelijk. Ik zou het zelf heel jammer vinden als we geen nieuwe trainer(s) kunnen vinden voor dit team.

Deze spelers verdienen het echt om elke week te kunnen voetballen. Dus als je vragen hebt neem gerust contact met mij op!

Groetjes Sjoerd Diepstraten