• Gezocht: hoofdtrainer JO19-1

21 apr 2022 Beheerder
  • VV Gilze zoekt voor het voetbalseizoen 2022/2023 een enthousiaste en representatieve hoofdtrainer voor de JO19-1.
    JO19-1 speelt momenteel hoofdklasse maar heeft de laatste jaren ook 4de divisie gespeeld.

Over de club
    VV Gilze is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit Gilze in Noord-Brabant, opgericht in 1921. Het eerste elftal van de club speelt in de Derde klasse zondag (2021/22). Met de opening van het nieuwe sportpark Verhoven in 2012 heeft de club het sportterrein aan de Lange Wagenstraat verlaten.

VV Gilze heeft circa 850 leden en neemt in de Gilse samenleving een belangrijke plaats in. Het doel is om alle selectieteams op een zo hoog mogelijk niveau te laten voetballen. De jeugd speelt hierin een belangrijke rol wat terug te zien is in de gemiddelde leeftijd van Gilze 1 en 2.

Wij zoeken:
    Een trainer met:
    - Een diploma UEFA C is een pré
    - Ervaring als hoofdtrainer en voetbalervaring op jeugd amateur niveau
    - Een voetbalvisie die gericht is op verzorgd en aanvallend voetbal
    - De kwaliteit om spelers individueel en als team beter te maken

- Sociaal en communicatief persoon
    - Omgaan met feedback technische commissie
    - Normen- en waardenbesef en dat uitdraagt als trainer van JO19-1

Taken:
    - Verzorgen van trainingen van JO19-1 op dinsdag- en donderdagavond
    - Coachen en begeleiden van het elftal op wedstrijddagen

Wij bieden:
    Voor deze functie bieden wij een passende vergoeding.

Meer informatie en solliciteren
    Heb je vragen of wil je solliciteren? Stuur dan uiterlijk 01-05-2022 een mail en motivatie met cv naar technischezaken@vvgilze.nl ter attentie van Rene Clemens.