• Protocol bij trainingen voor jeugd en senioren

10 mei 2020 Beheerder
  • Beste leden,

Voor de voetballers en begeleiding is er goed nieuws gekomen dat er weer gesport mag worden. Wij zullen voor de desbetreffende teams de trainingen weer gaan hervatten. De trainingen gaan verder zoals ze gestopt zijn.

Om ervoor te zorgen dat iedereen op een veilige manier kan voetballen, is het héél belangrijk dat we onderstaande regels allemaal blijven volgen:

1. Ga voor de training thuis naar het toilet. Het clubgebouw is gesloten.
    2. Omkleden en douchen is niet toegestaan. Iedereen gaan meteen naar het veld waar de training is. Iedereen zorgt dat hij/zij op tijd aanwezig is. Kom niet te laat maar ook zeker niet veel te vroeg. Na de training gaat iedereen gelijk naar huis!!
    3. Neem je eigen bidon of flesje water mee. Drink niet uit de bidon van iemand anders maar zorg zelf voor een flesje of bidon met water.
    4. Ouders mogen hun kinderen afzetten en ophalen op de parkeerplaats. Kinderen tot 9 jaar mogen afgezet worden bij de fietsenstalling. Ouders hebben geen toegang tot het sportpark en moeten ten alle tijden 1,5m afstand houden van elkaar, de kinderen en trainers.
    5. De kinderen t/m 18 jaar mogen normaal trainen en fysiek contact hebben.
    6. Er mogen geen ouders komen kijken naar de trainingen.
    7. Bij verkoudheid blijf je thuis.
    8. Als iemand in het gezin (huisgenoten) corona-verschijnselen heeft (verkoudheid en koorts en/of benauwdheid), blijf je ook thuis.
    9. Niet leden kunnen proeftrainingen aanvragen via de website. Als ze zich aangemeld hebben worden ze bij een team ingedeeld door desbetreffende coördinator.
    10. Het sportpark is alleen geopend tijdens trainingsavonden.
    11. Houd je aan de regels van het RIVM en zorg hierdoor dat jij en je naasten gezond blijven.

Wij wensen je veel plezier!

Met sportieve groet,
    TC Gilze