• Cursus Hart-reanimatie bij VV Gilze

  1 mrt 2023 Beheerder
 • Sinds eind 2022 biedt VV Gilze onderdak aan de Stichting Hart voor Gilze om cursussen te verzorgen in de kantine, op momenten dat deze niet in gebruik is.
  Afgelopen maanden zijn op 10 avonden herhalingscursussen gegeven (meerdere sessies van een half uur).

  Maar uiteraard wil men zoveel mogelijk personen hiervoor opleiden dus is men onlangs gestart met het aanbieden van nieuwe cursussen, gedurende 2 avonden van elk 2 uur.
  En op dinsdag 28 februari zijn de eerste personen bij VV Gilze geslaagd voor de cursus Hart-Reanimatie. Dus in slechts 4 uur tijd (!) wordt jou aangeleerd welke handelingen je kunt doen om het leven van een ander wellicht te redden. Hoe mooi is dat?

  Na twee avondsessies onder leiding van instructeur Dion Muller, kon bijvoorbeeld onze leider/trainer Johan Gerrits zijn diploma in ontvangst nemen! Wie volgt?

  Je kunt je aanmelden bij stichting Hart voor Gilze, via het mailadres info@hartvoorgilze.nl als je belangstelling hebt. Je krijgt dan een mail terug met beschikbare data waarop de cursussen gegeven worden.
  Ook voor meer informatie kun je contact opnemen met het bestuur van Stichting Hart voor Gilze via het eerdergenoemde mailadres.