• Het kabinet heeft per 28 april een aantal versoepelingen doorgevoerd. Zo is de avondklok afgeschaft. Er vinden nog steeds trainingen en onderlinge wedstrijden plaats. Daarbij houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. De belangrijkste regels voor onderlinge wedstrijden en trainingen zijn als volgt:

  - De jeugd mag onderlinge wedstrijden spelen. 

  - Senioren (heren en dames) tot en met 26 jaar mogen onderlinge wedstrijden spelen. 

  - Tijdens de wedstrijden geldt de afstandsnorm van 1,5 meter niet.

  - Na afloop van de wedstrijden en trainingen geldt voor iedereen vanaf 13 jaar dat zij met niet meer dan 2 personen samen mogen komen. De maximale groepsgrootte is dan 2 personen. Dit geldt voor alle openbare plaatsen en in de buitenlucht. Ook geldt na de wedstrijd en trainingen de afstandsnorm van 1,5 meter. Dit betekent dat het niet is toegestaan om met het hele team na de wedstrijd of training te blijven hangen bij VV Gilze. 

  - Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar en tot volwassenen. Jongeren van 13 tot en met 17 hoeven na de wedstrijden of trainingen onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Ook zij blijven na een wedstrijd of training niet hangen bij VV Gilze. Na de wedstrijd of training geldt voor jongeren van 13 tot en met 17 jaar wel de maximale groepsgrootte van 2 peronen. 

  - Supporters/bezoekers zijn NIET toegestaan bij wedstrijden en trainingen.

 • Update 28 februari 2021

  Het kabinet heeft een versoepeling doorgevoerd voor buiten sporten. Tot nu toe mocht de jeugd tot 18 jaar al zonder inachtneming van de anderhalve meter afstand buiten sporten. Daar komt verandering in. Die grens wordt met ingang van woensdag 3 maart opgerekt naar de leeftijd tot en met 26 jaar. De overige regels, inclusief de avondklok, blijven gelden in ieder geval tot eind maart. 

  Omdat nu ook de seniorenteams mogen trainen is er een nieuw trainingsschema gemaakt. Het schema is doorgegeeven aan de begeleiding van het team. Zij informeren de spelers over de tijden en het veld.

  Maandag:
  JO7- JO8 - JO9-2 - JO10-1 - JO10-3 - JO13-1 - JO13-3 - JO15-3 - MO17 - JO19-2

  Dinsdag:
  JO11-2 - JO13-4 - JO16-1 - JO17-2 - JO19-1 - Gilze 1 - Gilze 2 - Gilze Vr1 - Gilze Vr2

  Woensdag:
  JO9-1 - JO9-3 - JO10-2 - MO11 - MO13 - MO15 - JO13-2 - JO15-2 - Gilze 6 - Gilze 7 - Zaterdag 2 

  Donderdag:
  JO11-1 - JO15-1 - JO17-1 -  MO19 - JO19-1 (Joep) - Gilze 1 - Gilze 2

  Trainingen voor leeftijd 27 jaar en ouder alleen mogelijk in groepjes van maximaal 4 personen op het sportpark (inclusief ass. Trainer/begeleider) en allen op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. 

  Competitie categorie A senioren vervalt ook
  De KNVB heeft het volgende laten weten: Voor de categorie A senioren wordt de competitie definitief niet hervat, met uitzondering van de competities t/m O23 en de categorie A jeugd.

  • ’Voor de categorie A jeugd en O21 en O23 teams geldt dat ze de routekaart volgen en (her)-start van de competitie nog steeds tot de mogelijkheden behoort.
  • Wanneer ook voor deze categorieën de deadlines tot optrainen verstrijken, zullen ook deze competities doorstromen naar de KNVB Regiocup.
  • ALLE overige teams uit de categorie A stromen automatisch door naar de KNVB Regiocup. Op www.knvb.nl/regiocup staat alles verder uitgelegd. 
 • Update 24 januari 2021

  Het kabinet heeft extra maatregelen genomen tegen de bestrijding van het Covid-19 virus. In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. 

  Voor de jeugd blijft het mogelijk om te trainen. Vanwege de avondklok traint elk jeugdteam vanaf 25 januari maar 1x per week. Dit schema blijft van toepassing zolang er een avondklok is. Het schema is doorgegeven aan de begeleiding van het team. Zij informeren de spelers over de tijden en het veld.

  Maandag:
  JO7- JO8 - JO9-1 - JO9-2 - JO10-1 - JO10-3 -JO13-1 - JO13-3 - JO15-3

  Dinsdag:
  JO11-2 - JO13-4 - JO16-1 - JO17-2 - JO19-1

  Woensdag:
  JO9-3 - JO10-2 - MO11 - MO13 - MO15 - JO13-2 - JO15-2

  Donderdag:
  JO11-1 - JO15-1 - JO17-1 - MO17 - MO19 en Keeperstraining

  Nieuwsupdate KNVB
  Hieronder vind je een nieuwsupdate van de KNVB met de belangrijkste onderwerpen uitegelicht.

  Scenario’s competities
  In de vorige nieuwsupdate gaven we al aan dat uiterlijk in de week van 9 februari een beslissing wordt genomen over de resterende scenario’s voor een eventuele herstart van de competities. Om één van deze scenario’s tot uitvoer te brengen zal er voor de senioren A-categorie uiterlijk in het weekend van 10 en 11 april gestart moeten worden. Voor de overige competities gelden er andere deadlines. In de week van 9 februari gaan we definitief bekijken of en welk scenario nog mogelijk is en welke deadlines hieraan gekoppeld zitten. Hierbij houden we ook rekening met de trainingsopbouw naar een eventuele herstart.

  Alternatieve competities
  Mochten de maatregelen blijven aanhouden en blijken dat de huidige scenario’s niet meer haalbaar zijn, dan zal er worden besloten om de competities voor het seizoen 2020/’21 definitief niet meer te hervatten. Er vindt dan uiteraard ook geen promotie/degradatie plaats.

  In plaats daarvan zullen we voor het veldvoetbal in de resterende maanden van dit seizoen op basis van inschrijving (regionale) competities of bekertoernooien organiseren voor alle categorieën, inclusief het standaardvoetbal. Op die manier kunnen teams dit seizoen alsnog op een competitieve manier wedstrijden tegen elkaar spelen. Deze competitievorm staat los van het reguliere competitieaanbod en er zal dan ook geen promotie/degradatie aan worden gekoppeld. Clubs die onderling al bezig zijn met de organisatie van eigen competities roepen we dan ook op aansluiting te zoeken bij het aanbod dat door de KNVB zal worden georganiseerd. Op die manier kunnen we voor zoveel mogelijk voetballers een passend aanbod organiseren.

 • Update 15 december 2020:

  Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen rond corona nog even voor alle duidelijkheid de hierbij geldende huisregels van VV Gilze op een rijtje.

  • Het clubgebouw blijft gesloten. (Tijdens trainingen is alleen de toiletgroep beneden toegankelijk, bij (loop)verkeer naar en in toiletgedeelte wordt het dragen van een mondkapje dringend aangeraden.)
  • Betreden kleedkamers en douches blijft verboden. Dit betekent thuis omkleden en douchen.
  • Na afloop van de trainingen het sportpark meteen verlaten, dus niet blijven hangen.
  • De veldverlichting ontsteken/uitdoen is alleen toegestaan aan de leiders/trainers. Maximaal 1 persoon in ballenhok. De leider/trainer die als laatste hun training op een bepaald veld afsluit, is verantwoordelijk voor het uitschakelen van de betreffende veldverlichting.
  • Tribune (bij eventueel schuilen) maximaal groep van 2 personen boven 18 jaar toegestaan. Allen op gepaste afstand van tenminste 1,5 meter van elkaar. Groepen van max. 2 personen onderling houden tevens minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar.
  • ALLE wedstrijden, zowel jeugd als senioren zijn afgelast. Onderlinge jeugdwedstrijden en activiteiten voor de jeugd zijn wel toegestaan.
  • Trainingen 18 jaar en ouder alleen mogelijk in groepjes van maximaal 2 personen inclusief (ass. Trainer/begeleider) en allen op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Bezoekers/supporters/begeleiders langs de lijn tijdens trainingen jeugd zijn niet toegestaan. Wachten op parkeerplaats is wel toegestaan mits in achtneming van de afgekondigde regels, dus max 2 personen van 18 of ouder bij elkaar en 1,5 meter afstand houden.
  • Er kunnen GEEN vergaderingen/cursussen of anderszins in het clubgebouw gehouden worden.
  • Onderhoudsploeg voert de noodzakelijke werkzaamheden uit. Koffiepauzes in kantine op 1,5 meter afstand en alleen zitplaatsen.

  Wij zijn er ons van bewust dat bovenstaande maatregelen weer het nodige van jullie vragen. Het bestuur is er echter van overtuigd dat we ons ook weer samen door deze moeilijke periode heen slaan.

  Samen zijn we vv Gilze!

  Alvast hartelijk bedankt voor jullie medewerking en begrip.

  Bestuur VV Gilze