• Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen rond corona nog even voor alle duidelijkheid de hierbij geldende huisregels van VV Gilze op een rijtje.

• Het clubgebouw blijft gesloten. (Tijdens trainingen is alleen de toiletgroep beneden toegankelijk, bij (loop)verkeer naar en in toiletgedeelte wordt het dragen van een mondkapje dringend aangeraden.)
    • Betreden kleedkamers en douches blijft verboden. Dit betekent thuis omkleden en douchen.
    • Na afloop van de trainingen het sportpark meteen verlaten, dus niet blijven hangen.
    • De veldverlichting ontsteken/uitdoen is alleen toegestaan aan de leiders/trainers. Maximaal 1 persoon in ballenhok. De leider/trainer die als laatste hun training op een bepaald veld afsluit, is verantwoordelijk voor het uitschakelen van de betreffende veldverlichting.
    • Tribune (bij eventueel schuilen) maximaal groep van 4 personen boven 18 jaar toegestaan. Allen op gepaste afstand van tenminste 1,5 meter van elkaar. Groepen van max. 4 personen onderling houden tevens minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar.
    • ALLE wedstrijden, zowel jeugd als senioren zijn afgelast. Onderlinge jeugdwedstrijden en activiteiten voor de jeugd zijn wel toegestaan.
    • Trainingen 18 jaar en ouder alleen mogelijk in groepjes van maximaal 4 personen inclusief (ass. Trainer/begeleider) en allen op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
    • Bezoekers/supporters/begeleiders langs de lijn tijdens trainingen jeugd zijn niet toegestaan. Wachten op parkeerplaats is wel toegestaan mits in achtneming van de afgekondigde regels, dus max 4 personen van 18 of ouder bij elkaar en 1,5 meter afstand houden.
    • Er kunnen GEEN vergaderingen/cursussen of anderszins in het clubgebouw gehouden worden.
    • Onderhoudsploeg voert de noodzakelijke werkzaamheden uit. Koffiepauzes in kantine op 1,5 meter afstand en alleen zitplaatsen.

Wij zijn er ons van bewust dat bovenstaande maatregelen weer het nodige van jullie vragen. Het bestuur is er echter van overtuigd dat we ons ook weer samen door deze moeilijke periode heen slaan.

Samen zijn we vv Gilze!

Alvast hartelijk bedankt voor jullie medewerking en begrip.

Bestuur VVGilze.

Update 20/11/2020