• Clubfotograaf Toon Koijen is afgezwaaid!

22 nov 2022 Beheerder
  • Toon kwam vooral met VV Gilze in contact toen hij de nieuwbouw van ons sportpark heeft vastgelegd op beeldmateriaal.
    Toon maakte daar zeer regelmatig foto's van en dat zijn een mooie herinnering aan het voltooien van ons prachtige sportpark.
    En ook na het volooien van het sportpark bleef Toon foto's maken , uiteraard van diverse voetbalwedstrijden maar ook van andere activiteiten.

Het sierde Toon dat hij absoluut geen onderscheid maakte. Hij fotografeerde net zo makkelijk de JO15-3 en met evenveel plezier bijvoorbeeld de MO13.
    Dus zowel het 1e team van Gilze kreeg evenveel aandacht als de JO9-2 bijvoorbeeld.
    Daardoor hebben we in de afgelopen jaren een grote diversiteit aan wedstrijdfoto's gedurende het seizoen.|

Toon was ook vaak bereid om teamfoto's te maken die we dan konden plaatsen op de website.
    Maar een heel grote "operatie" was toch wel de voetbalplaatjesaktie van Jumbo Hapers in 2021.
    In die periode hadden we nog te maken met het advies om vanwege Corona voldoende afstand van elkaar te houden.
    En toch wordt je gevraagd om een teamfoto te maken.
    Na enkele proef-foto's  slaagden we erin om van alle teams een "1,5 meter" foto te maken; dus alle spelers werden ten opzichte van elkaar op ruime afstand gehouden en Toon ging bovenop het talud van de kleedkamer een zo scherp mogelijk foto maken.
    Het resultaat mocht er uiteindelijk ook zijn: een mooi voetbalplaatjes-album waarbij ten aanzien van de groeps-foto's Toon een belangrijke bijdrage heeft geleverd.

Toon, bedankt voor alle foto’s die je hebt gemaakt en geniet van je dikverdiend “bedank-cadeau”: een dinerbon! Eet smakelijk en blijf gerust komen, ook zonder je fototoestel!