• Bestemmingsdoel Grote Clubactie is bekend

19 sep 2021 Beheerder
  • Zaterdag 18 september startte de Grote Clubactie. De verkoopboekjes zijn uitgedeeld aan de jeugdleden. Zij kunnen op pad. Maar waar gaat de opbrengst dit jaar dan naar toe? We deden hiervoor een oproep via de website en we kregen diverse ideeën binnen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor: een Teqball tafel.

Wat is Teqball?
    Teqball is een combinatie tussen tafeltennis, voetbal en voetvolley. Het spel wordt gespeeld op een tafel die heel erg veel van een tafeltennistafel wegheeft. Verschil is echter dat de teqball tafel rond afloopt. Het is gericht op het vergroten van de handelingssnelheid, balaanname, balgevoel, balans en coördinatie, koptechniek, concentratie en cognitieve ontwikkeling. Specifieke en doelgerichte trainingen zijn ontwikkeld om verschillende aspecten van het voetbal te trainen.

Hoe werkt het?
    De bedoeling is om al voetballend, zonder dat deze de grond raakt, de bal op de helft van de tegenstander te krijgen. De kunst is om de bal dusdanig te plaatsen dat de tegenstander er weinig mee kan. De kans op een fout neemt toe en zo kun je punten verdienen.

Nieuwsgierig?
    Kijk dan eens naar het filmpje op deze pagina.

KOOP EEN LOT
    Een lot van de Grote Clubactie kost €3,-. Hiervan gaat €2,40 naar onze vereniging. Door genoeg loten te verkopen, kunnen we ons doel behalen. Help mee! Loten kopen gaat heel eenvoudig online.
    Klik op onderstaande link en je komt op de verkooppagina van VV Gilze. Vervolgens kun je ook een verkoper selecteren.

Link naar verkooppagina

Of scan onderstaande QRcode!

Bedankt voor alle aankopen!!

SAMEN ZIJN WE VV GILZE