• Algemene Ledenvergadering - maandag 25 oktober 2021

8 okt 2021 Beheerder
  • Maandag 25 oktober staat de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op het programma. De Algemene Ledenvergadering begint stipt om 20:00 uur in de kantine van VV Gilze. Alle leden van 18 jaar of ouder zijn van harte welkom op deze vergadering.

Het huidige bestuur treedt deze avond af. Er hebben zich 8 personen beschikbaar gesteld, die plaats willen nemen in het nieuwe bestuur.

Leden die interesse hebben in een bestuursfunctie kunnen zich aanmelden tot een half uur voor de ALV onder overlegging van 5 steunhandtekeningen van seniorenleden.

Het bestuur hoopt op een goede opkomst. Wij vragen u wel om een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij binnenkomst. De agenda voor deze vergadering ontvangen de leden via e-mail.